2014-01-04 17:00:09
Φωτογραφία για ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ : ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΕΦ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ...
Ως ένα καλό τεστ δυνάμεων και ευκαιρία να αποκομίσουν κέρδη αντιμετωπίζουν στις τάξεις της Νέας Κηφισιάς τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Οι ούτως ή άλλως πολύ λίγες πιθανότητες νίκης επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ γίνονται ακόμη λιγότερες από τη στιγμή που οι πρωταθλητές Ευρώπης θα είναι σε εγρήγορση μετά την ήττα από τον ΚΑΟΔ. Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, πως οι νεοφώτιστοι θα αδιαφορήσουν για το ματς της Κυριακής για τη δωδέκατη αγωνιστική (19:15, Δημόσια Τηλεόραση).

Ο Μιχάλης Κακιούζης, που έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, είπε : «Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο! Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας μέσα στην έδρα του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες αυτού του ματς και για το λόγω αυτό προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Δεν θέλουμε να πάμε στο ΣΕΦ απλά για να πάμε, αλλά για να προσπαθήσουμε να βγάλουμε ένα καλό πρόσωπο και να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις του προηγούμενου μήνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ