2014-01-04 21:08:48
Φωτογραφία για Ολυμπιακός - Καλλονή 4-0 (13' Saviola) (54' Dominguez) (65' Mανωλάς) (75' Machado)
75' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Μασάντο... Ο Βάις κάθετη πάσα στον Μασάντο, εκείνος σουτάρει και κάνει το 4-0.

65' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Μανωλά... Γίνεται συνήθεια πλέον. Ο Μανωλάς σκοράρει και πάλι. Κόρνερ από τον Βάις, η μπάλα στην καρδιά της άμυνας της Καλλονής, θα κάνει το κοντρόλ, θα πλασάρει και θα κάνει το 3-0.

54' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ... Υπέροχη πάσα του Κάμπελ στον Σαλίνο, παράλληλο γύρισμα από αυτόν, εύκολο έργο από τον Τσόρι και 2-0 για τον Ολυμπιακό.

13' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Σαβιόλα... Υπέροχη ενέργεια του Κάμπελ, περνάει την μπάλα στον Τσόρι, εκείνος γυρίζει παράλληλα στον ελεύθερο Σαβιόλα, κοντρόλ και εκτέλεση από τον Αργεντινό. 1-0 ο Ολυμπιακός πολύ νωρίς.

Οι Σάμαρης και Μανιάτης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ. Ο Κάμπελ θα κινείται δεξιά, ο Φουστέρ αριστερά, ενώ ο Τσόρι Ντομίνγκεζ θα είναι πίσω απο τον Σαβιόλα.

Διάταξη 4-4-1-1 από τον Μίτσελ. Ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα. Ο Σαλίνο δεξιά στην άμυνα, ο Μπονγκ αριστερά και οι Μανωλάς και Παπαδόπουλος στο κέντρο της.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μπονγκ, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ, Τσόρι, Σαβιόλα.

 Στον πάγκο: Μέγιερι, Μασάντο, Παπάζογλου, Εντινγκά, Χολέμπας, Σέποβιτς, Βάις.

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Γκοϊανίρα, Γιουκάρης, Μανούσος, Λεοζίνιο, Ντος Σάντος, Καζάκης.
redwhitenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ