2014-01-05 14:37:44
Φωτογραφία για Αχαΐα: Σφύζει από κόσμο από το πρωί το Χιονοδρομικό των Καλαβρύτων
Πόλος έλξης, παρά την κρίση, και αυτό το τριήμερο η περιοχή των Καλαβρύτων για χιλιάδες εκδρομείς. Τα ξενοδοχεία της περιοχής παρουσιάζουν σημαντική πληρότητα που κατά μέσο όρο ξεπερνά το 90% ενώ από το πρωί σήμερα, όπως αναφέρουν αναγνώστες του thebest, μεγάλη είναι η κίνηση και στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Χελμού.

Ανάμεσα στους εκδρομείς και αρκετοί Πατρινοί αλλά και επισκέπτες από την Αθήνα και την Αιγιάλεια που από το πρωί συρρέουν στην περιοχή με βασικό προορισμό το Χιονοδρομικό Κέντρο αλλά και το κέντρο της πόλης των Καλαβρύτων. Ο καιρός, όπως μαθαίνουμε, βοηθάει καθώς η θερμοκρασία είναι αρκετούς βαθμούς πάνω από το μηδέν και επικρατεί ηλιοφάνεια με ασθενείς ανέμους.

Πέρυσι το Χιονοδρομικό των Καλαβρύτων ξεπέρασε τους 150.000 επισκέπτες, όπως έχει αναφέρει ο Πρόεδρος της Επιχείρησης Θ. Βαζαίος και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς. Φέτος, όπως αναφέρουν ξενοδόχοι και επαγγελματίες της περιοχής, ο στόχος είναι ο αριθμός να είναι μεγαλύτερος παρά την κακή οικονομική συγκυρία.


Και αυτό γιατί τα τουριστικά «πακέτα» παρουσιάζουν σημαντική πτώση, της τάξης του 15-20%, συγκριτικά με πέρυσι ενώ ανάλογες μειώσεις έχουν κάνει στους τιμοκαταλόγους τους και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης και αναψυχής τόσο στα Καλάβρυτα όσο και στις γύρω περιοχές.

Για τους φίλους του σκι, σε λειτουργία για σήμερα Κυριακή 05/01/2014, βρίσκονται οι αναβατήρες: Αχιλλέας (Μόνο για μετάβαση στην Βαθειά Λάκκα και για βόλτα), Ηρακλής, Θέτις, Άρτεμις και Στύγα καθώς επίσης και το snowpark.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ