2014-01-05 22:10:03
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η Νέα Κηφισιά το πάλεψε κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του.

«Καλή χρονιά σε όλους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Πέρσι μετά το κύπελλο βάλαμε στόχο να μην παίξουμε μόνο μία φορά με Ολυμπιακό. Καταφέραμε να είμαστε στο ίδιο πρωτάθλημα με μεγάλες ομάδες», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είχαμε δύο στόχους για το παιχνίδι. Εκτιμήσαμε πως ο Ολυμπιακός δεν θα έχει την ίδια ενέργεια 48 ώρες έπειτα από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε κάποιες αδυναμίες του Ολυμπιακού. Όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες δεν χρειάζεται να έχεις κίνητρο. Μέχρι να έρθουμε εδώ, κατάλαβαν οι παίκτες πως παίζουμε Α1».

Επίσης, ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς παρατήρησε πως «λίγο η κούραση, λίγο κάποιες άτυχες στιγμές , λίγο η κλάση του Ολυμπιακού, και το αποτέλεσμα μας αφήνει μια πίκρα. Καταφέραμε να συνεχίσουμε τις πολύ καλές εμφανίσεις. Το Σάββατο έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι κι εκεί εστιάζουμε. Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έχει ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα στην Ευρώπη μπροστά του. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια για ό,τι έχει καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια και να του ευχηθώ καλή επιτυχία για τη συνέχεια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ