2014-01-06 15:28:35
Φωτογραφία για Έντονο ενδιαφέρον της Λας Πάλμας για Ιμπαγάσα
Η Λας Πάλμας της Σεγούντα Ντιβισιόν ενδιάφερεται έντονα για την απόκτηση του Αριέλ Ιμπαγάσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

Άραγε θα παραμείνει στον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν ο Αριέλ Ιμπαγάσα ή όχι; Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ισπανία, τα οποία αναφέρουν πως, μετά τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, και η Λας Πάλμας (αγωνίζεται επίσης στη δεύτερη κατηγορία) ενδιαφέρεται "ζεστά" για την απόκτηση του Αριέλ Ιμπαγάσα. Όχι για το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά για τώρα, τον Γενάρη.

Ο 37χρονος Αργεντίνος επιτελικός μέσος έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες έως το τέλος της σεζόν, με τους "ερυθρόλευκους" να του έχουν εκφράσει την διάθεση να έχουν μία νέα συνεργασία όταν ολοκληρωθεί η χρονιά, αξιοποιώντας τον σε κάποιο διοικητικό πόστο, κάτι για το οποίο ακόμη δεν έχει αποφασίσει ακόμη ο Αργεντινός.

Το δεδομένο είναι πως ο "Κάνιο" δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μίτσελ, με αποτέλεσμα να έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της ομάδας.

Τώρα, όμως, του δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί σε έναν σύλλογο που θα έχει σαφώς μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, με τον ισπανικό Τύπο να υπογραμμίζει πως η Λας Πάλμας τον προορίζει για βασικό, ώστε να βοηθήσει την ομάδα της Γαλικίας να βρεθεί στα σαλόνια της La Liga.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ