2014-01-06 15:57:08
Φωτογραφία για ΤΑ... ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ
Κοντά στην απόκτηση του Σουμπίνιο φέρεται να βρίσκεται ο Ατρόμητος, ωστόσο υπάρχουν κάποιες δυσκολίες για την επιστροφή του Βραζιλιάνου πρώην παίκτη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με το "atromitistas.gr", ο Σουμπίνιο δεν έχει πρόβλημα να ρίξει κατά πάρα πολύ τις απολαβές του για να αγωνιστεί ξανά στον Ατρόμητο. Ο 27χρονος μέσος αμείβεται με 350.000 ευρώ στην Καραμπάχ και είναι διατεθειμένος να κλείσει στην ομάδα του Περιστερίου ακόμα και με λιγότερα από τα μισά.

Ο λόγος που θέλει να φύγει είναι το ότι δεν έχει δίπλα του την οικογένεια του. Η σύζυγος του δεν μπορεί να εξασφαλίσει βίζα παραμονής για το Αζερμπαϊτζάν, με αποτέλεσμα ο Σουμπίνιο να μην είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Βραζιλία και προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιο του, αλλά οι οι άνθρωποι της Καραμπάχ αξιώνουν 100.000 ευρώ, όσα δηλαδή ξόδεψαν για να τον αγοράσουν από τον Ολυμπιακό.

Ο Ατρόμητος δύσκολα θα δώσει τόσα χρήματα για τον Σουμπίνιο. Εκτός και αν ο ίδιος ο παίκτης πείσει την Καραμπάχ να τον αφήσει ελεύθερο χωρίς αντίτιμο ή να ζητήσει πολύ λιγότερα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ