2014-01-06 19:07:03
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
Τόσο για την εμφάνιση όσο και για το νικηφόρο 3-0 έμεινε ικανοποιημένος ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ. Ο Γερμανός κόουτς των «ερυθρόλευκων» μετά τον αγώνα με την Καλλονή στο Ρέντη δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας του τονίζοντας:

«Ξέραμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς, διότι η βαθμολογική διαφορά που μας χώριζε από την Καλλονή δεν ήταν μεγάλη, ενώ και στον πρώτο γύρο είχαμε χάσει εκεί. Θέλαμε να συνεχίσουμε με νίκες και να παίξουμε καλύτερα απ’ ό,τι στο πρώτο παιχνίδι. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος και αυτό πρέπει να διορθωθεί. Γενικά, είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, αν αναλογιστούμε ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς. Είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το ματς και πήγαμε βήμα-βήμα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και το αποτέλεσμα ήταν ό,τι πρέπει για εμάς. Είχαμε προπονηθεί καλά. Είχαμε πλάνο και ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε».


Όσον αφορά το αν η διακοπή λόγω Χριστουγέννων επηρέασε την ομάδα, σχολίασε: «Δεν μας επηρέασε η διακοπή γιατί είχαμε κάνει έτσι το πρόγραμμά μας για να έχουμε κάποιες ημέρες προπονήσεις και έτσι προετοιμαστήκαμε όπως έπρεπε για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας. Και τώρα έχουμε προγραμματίσει ένα φιλικό ματς την Τετάρτη με την Εθνική Κ17. Θα χρησιμοποιήσουμε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν με την Καλλονή και μικρότερης ηλικίας έτσι ώστε να πάρουν ματς στα πόδια τους και να μπορέσουν να βελτιωθούν για τη συνέχεια».

Σχετικά με το αν τώρα που ολοκληρώθηκαν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις η ομάδα θα εμφανίζεται πιο φρέσκια, τόνισε: «Και στο παρελθόν ήμασταν το ίδιο. Εχουμε πολλούς παίκτες στο ρόστερ και όσοι παίζουν τους εμπιστεύομαι. Εμείς, σε αντίθεση με άλλες ομάδες, αποφασίσαμε να μην αναβάλουμε το ματς αυτό, παρότι απουσιάζουν με την Εθνική αρκετοί διεθνείς».

Τέλος, τι εύχεται τον καινούργιο χρόνο ο Μπερντ Στορκ; «Εύχομαι η καινούργια χρονιά να φέρει υγεία και επιτυχίες στην ομάδα μου, αλλά φυσικά και σε όλη τη ακαδημία του Ολυμπιακού, όπως και στην πρώτη ομάδα. Εχουμε καλή συνεργασία με όλους στην ομάδα, με τον προπονητή κύριο Μίτσελ, τον κύριο Ισά και τον κύριο Καρεμπέ. Βρισκόμαστε όλοι κοντά και έχουμε μία καλή συνεργασία και εύχομαι αυτό να συνεχιστεί και την καινούργια χρονιά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ