2014-01-07 09:15:39
Φωτογραφία για Τα λάθη στο μακιγιάζ και πως να τα αποφύγετε!
Θέλουμε να πετύχουμε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ αλλά κάποιες φορές το παρακάνουμε! Το υπερβολικό μακιγιάζ αλλοιώνει τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και μας προσθέτει χρόνια. Δείτε παρακάτω τα πιο συνηθισμένα λάθη και πως να τα αποφύγετε! FOUNDATION : Τα πιο συνηθισμένα λάθη όσο αφορά το foundation, είναι η λάθος επιλογή στο χρώμα και η μη σωστή εφαρμογή του. Χρησιμοποιούμε foundation , τόσο όσο για να καλύψουμε ατέλειες , (όπως πχ: κοκκινίλες , δυσχρωμίες κτλ) και να δημιουργήσουμε μια ωραία βάση στο πρόσωπο μας για το μακιγιάζ. Σε καμιά περίπτωση δεν βάζουμε πολύ ποσότητα! Η εφαρμογή του , δεν θα πρέπει να περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο μας αλλά να και στην περιοχή του λαιμού για να μην υπάρχει δυσχρωμία. Όσο για το χρώμα, θα πρέπει να διαλέξετε ένα foundation , που να πλησιάζει όσο πιο πολύ γίνεται στο χρώμα του δέρματος σας.

MASCARA: Ένα ακόμα λάθος που συναντάμε , είναι η υπερβολική εφαρμογή Mascara. Η mascara καλό θα ήταν να την χρησιμοποιούμε στα άνω βλέφαρα και όχι τόσο στα κάτω ,διότι κάνει το βλέμμα μας καθοδικό και μας δείχνει πιο κουρασμένες.


CONCEALER: Το concealer ( σε οποιαδήποτε μορφή του και χρώμα) είναι το μαγικό καλλυντικό για να δείχνουμε ξεκούραστες , φρέσκες σαν να έχουμε κοιμηθεί 10 ώρες. Εξαλείφει μαύρους κύκλους, κοκκινίλες και πρησμένα μάτια. Αν όμως το χρησιμοποιήσουμε λάθος , τότε τα αποτελέσματα θα είναι ακριβώς τα αντίθετα. Για παράδειγμα, αν έχουμε μαύρους κύκλους και εφαρμόσουμε μπεζ concealer ,οι κύκλοι από μαύροι θα γίνουν γκρι! Άρα,επιλέγουμε το σωστή απόχρωση με βάση την ανάγκη μας.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Η μαυρισμένη επιδερμίδα μας χρειάζεται ένα ανάλαφρο και απλό μακιγιάζ για να δώσουμε λάμψη στο πρόσωπο μας. Το μεγαλύτερο λάθος, είναι η χρήση των ίδιων καλλυντικών που χρησιμοποιούμε το χειμώνα. Πχ: Όταν σε μαυρισμένη επιδερμίδα εφαρμόσεις ανοιχτόχρωμα foundation το χρώμα του δέρματος σου θα γίνει γκρι. Οπότε αποφεύγουμε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις σε foundation και επιλέγουμε την πιο κοντινή απόχρωση στο δέρμα μας.

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΛΙΩΝ: Μην προσπαθείτε , να κάνετε τα χείλια σας σαρκώδη , βάζοντας το μολύβι αρκετά πιο πάνω από την φυσική σας γραμμή. Είναι αντιαισθητικό, ειδικά μόλις αλλοιωθεί το χρώμα από το κραγιόν που έχετε βάλει, θα μείνει μόνο το περίγραμμα.

ΡΟΥΖ: Μην παρασύρεστε με το ρουζ. Εφαρμόστε το στα ζυγωματικά σας και με το λίγο προϊόν που έχει μείνει στο πινέλο σας, απλώστε λίγο στην μύτη και στο πηγούνι σας. Εφαρμόστε λίγη ποσότητα και στο λαιμό σας για να υπάρχει ομοιομορφία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ