2014-01-07 12:01:06
Φωτογραφία για Κατάπιε τα ναρκωτικά και πέθανε λίγο μετά τη σύλληψη του!
Μοιραία κατάληξη είχε για 36χρονο Ιρανό η εμπλοκή του στη διακίνηση ναρκωτικών στην Κύπρο Η κατάποση ποσότητας της πολύ επικίνδυνης ουσίας crystal ice, σε μια προσπάθεια, προφανώς, να μην βρεθεί με τεκμήρια σε ενδεχόμενη περίπτωση εντοπισμού του από τις Διωκτικές Αρχές, είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει νεκρός λίγη ώρα μετά τη σύλληψη του.

Ο εν λόγω αλλοδαπός ο οποίος είχε χαρακτηριστεί παράνομος στην Κύπρο αφού ο γάμος του με Ευρωπαία υπήκοο κρίθηκε εικονικός, τέθηκε στο στόχαστρο της ΥΚΑΝ Λεμεσού, μετά από πληροφορίες ότι είχε στην κατοχή του και διακινούσε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος είχε απασχολήσει την Αστυνομία και στις αρχές του 2013 όταν πιάστηκε με ποσότητα crystal ice.

Όταν το βράδυ της Πέμπτης εντοπίσθηκε να κυκλοφορεί με αυτοκίνητο στην κεντρική λεωφόρο Μακαρίου και επιχειρήθηκε η ανακοπή του για σκοπούς ελέγχου, ο 36χρονος κλειδώθηκε στο όχημα του οπότε η αστυνομικοί αναγκάστηκαν να σπάσουν το γυαλί για τη σύλληψη του
. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ποσότητα από την συγκεκριμένη ναρκωτική ουσία ενώ ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ για τα περαιτέρω. Σε κάποια στιγμή στη διάρκεια της κράτησης του, ο Ιρανός έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο πάτωμα ενώ όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Κατά τη νεκροψία που έγινε σήμερα από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, προέκυψε ότι ο θάνατος του οφειλόταν σε οξύ πνευμονικό οίδημα. Μέσα στο στομάχι του βρέθηκε νάιλον σακουλάκι το οποίο περιείχε 48 περίπου γραμμάρια ουσίας που, όπως εκτιμάται πρόκειται για crystal ice. Η κατάποση της δεν είναι βέβαιο αν έγινε την ώρα που ο 36χρονος κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο του με στόχο να μην βρεθεί στην κατοχή του την ώρα της σύλληψης ή αν την είχε καταπιεί πολύ νωρίτερα και δεν πρόλαβε να την αποβάλει για να την παραδώσει σε άλλα πρόσωπα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ