2014-01-07 13:50:06
Φωτογραφία για Η... ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ 11ΑΔΑΣ
Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του αποκλειστικά στον αυριανό πρώτο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο (8/1, Καραϊσκάκη, 20.00), με τους ερυθρόλευκους να περιμένουν την ενίσχυση από τον κόσμο τους για την αναμέτρηση απέναντι σε μία από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες και τον Μίτσελ να καταστρώνει τα σχέδια του για να νικήσει ξανά έναν αντίπαλο που συνήθως του δημιουργεί προβλήματα.

Ο Μίτσελ έχει τρεις νίκες με τον Αστέρα Τρίπολης από τότε που ανέλαβε τον Ολυμπιακό, αλλά όλες με... ζόρια.

Στο πρώτο ματς που κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μίτσελ, νίκησε 1-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη με γκολ του Μήτρογλου στις καθυστερήσεις.

Η επόμενη αναμέτρηση ήταν ο περσινός τελικός του Κυπέλλου, με τη νίκη του Ολυμπιακού στην παράταση με 3-1 σε εκείνο το επεισοδιακό ματς.

Και φέτος στο πρωτάθλημα, πριν από ένα μήνα ακριβώς, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 στο Καραϊσκάκη, αλλά με το ματς στο 0-0 μέχρι το 76' και τους ερυθρόλευκους να προηγούνται με το πέναλτι του Ντομίνγκεζ και να κλειδώνουν τη νίκη στο 90' με τον Ολαϊτάν.


Η προετοιμασία για την αναμέτρησης του Κυπέλλου θα ολοκληρωθεί το βράδυ στο Ρέντη και θα έχουν ενδιαφέρον οι αποφάσεις του Μίτσελ για την 11αδα και την αποστολή.

Πιθανότατα θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Χολέμπας, ενώ θα γίνει γνωστό αν ο Ισπανός τεχνικός θα επαναφέρει άμεσα τον Μήτρογλου και τον Σιόβα που προπονούνται κανονικά από χτες, αν θα πάρει για πρώτη φορά σε αποστολή τον Πελέ και αν θα βάλει γκολκίπερ τον Μέγιερι αντί του Ρομπέρτο διατηρώντας την τακτική να αλλάζει τερματοφύλακα στο Κύπελλο, όπως κάνουν όλοι οι τεχνικοί στην πατρίδα του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ