2014-01-07 18:48:12
Φωτογραφία για Βόμβα Τραγάκη: «Ξέραμε για Άκη και Γιάννο εδώ και 10 χρόνια»
Βόμβα μεγατόνων έριξε μέσω συνέντευξής του στην Ελευθεροτυπία ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης, παραδεχόμενος πως από το 2005 η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής γνώριζε για την ανάμιξη των δυο πρώην υπουργών στα σκάνδαλα των εξοπλιστικών.

«Πριν από 10 χρόνια είχαμε τεκμηριώσει πλήρως την ανάμειξη για τα TOR-M1 και τα TPQ-37 του Άκη Τσοχατζόπουλου στις μίζες της εταιρείας Drumilan, αλλά και του Γιάννου Παπαντωνίου στο πάρτι των προμηθειών στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά δυστυχώς εκεί σταματήσαμε», λέει στην Ελευθεροτυπία.

Όπως τονίζει, είχαν εξεταστεί 90 μάρτυρες, είχαν κατατεθεί 180 έγγραφα και είχαν καταγραφεί 17.000 πρακτικών. Είχε εντοπιστεί με ακρίβεια δολαρίου η προμήθεια που είχε κατατεθεί για τα Αντισταθμιστικά Οφέλη, ύψους 25.081.957 δολαρίων. Η διαδρομή του "μαύρου χρήματος" είχε περάσει από τη Ρωσία στην Κύπρο, από την Κύπρο στη Νέα Υόρκη και από τη Νέα Υόρκη στη Ζυρίχη όπου ζητήθηκε και επιτεύχθηκε το άνοιγμα των λογαριασμών».

Το ερώτημα όμως παραμένει... Τι έπραξε η αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η οποία γνώριζε την ανάμιξη των δύο πρώην υπουργών; Προφανώς τίποτα!

Πηγή: zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ