2014-01-07 20:49:48
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ.
Έτοιμος ο Ολυμπιακός μας για τον αγώνα Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τους Αρκάδες.

Σε ρυθμό Κυπέλλου μπαίνει ξανά για τα καλά ο Ολυμπιακός, αφού αύριο Τετάρτη, 08/01 διεξάγεται ο πρώτος αγώνας της τρίτης φάσης του θεσμού, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Για αυτό το ματς η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης με μία τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά με την μπάλα. Οι παίκτες έκαναν ασκήσεις τεχνικής, ανάπτυξης του παιχνιδιού, κατοχής και πίεσης, ενώ δούλεψαν και στην τακτική. Έπαιξαν και «διπλό» σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προφυλάχθηκε λόγω κόπωσης, κάνοντας συντηρητικό πρόγραμμα, όπως και ο Μάρκο Σέποβιτς, λόγω μικροενοχλήσεων στο δεξιό δικέφαλο. Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης έγινε γνωστή και η αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Αναλυτικά: Μπονγκ, Κάμπελ, Κάρολ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μέγιερι, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Πελέ, Σαβιόλα, Σιόβας, Βέργος, Βούρος, Βάις.

Το πρωί της Τετάρτης θα γίνει μία ελαφριά προπόνηση με στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ) και στις 20:00 είναι η σέντρα του ματς με τον Αστέρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ