2014-01-08 08:58:10
Φωτογραφία για ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΗΚΕ Ο ΑΒΡΑΑΜ
Ο Μίτσελ στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλο, προκειμένου να βρει τα πατήματα του και τον παλιό καλό του εαυτό.

Ο διεθνής στόπερ των ερυθρόλευκων μάλιστα, στα τελευταία παιχνίδια τα πήγε πάρα πολύ καλά και άφησε θετικές εντυπώσεις στον Ισπανό τεχνικό. Ωστόσο, είναι λογικό ύστερα από καιρό να αποκτήσει κάποια σημάδια κόπωσης μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια, αφού δεν είχε συνηθίσει να αγωνίζεται σερί από τη στιγμή που ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του.

Έτσι, λοιπόν, ο Μίτσελ για να τον ξεκουράσει τον προφύλαξε από το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη για τους «16» του θεσμού και ο Αβραάμ πραγματοποίησε συντηρητικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο Μάρκο Σέποβιτς είναι άλλος ένα παίκτης που δεν συμπεριλήφθηκε στην 18μελή αποστολή των ερυθρόλευκων για το ματς με τους Αρκάδες. Ο Σέρβος φορ, ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις στο δεξιό δικέφαλο και έτσι τέθηκε νοκ άουτ για το παιχνίδι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ