2014-01-08 10:43:12
Φωτογραφία για Περιφέρεια Αττικής – Με Γιάννη Δημαρά οι ΑΝΕΛ...!!!
Ο Γιάννης Δημαράς, «έφαγε» τον Νίκο Νικολόπουλο στην κούρσα επιλογής υποψηφίου των ΑΝΕΛ για την Περιφέρεια Αττικής.!

Το ενδεχόμενο να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ για την μεγαλύτερη διοικητική περιφέρεια της χώρας, ο αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού κινήματος, Νίκος Νικολόπουλος, εύρισκε πολλούς θιασώτες στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.

 Στην πορεία, επικράτησαν οι οπαδοί του πολιτικού «ανοίγματος» σε ψηφοφόρους της αριστεράς, στους οποίους έχει διεισδυτικότητα ο πρόεδρος του Άρματος Πολιτών, με αποτέλεσμα να επιλεγεί τελικά ο Γιάννης Δημαράς. Την ανακοίνωση έκανε ο Πάνος Καμμένος σε εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ λέγοντας ότι οι ΑΝΕΛ έχουν ήδη έναν καταξιωμένο υποψήφιο για την περιφέρεια Αττικής που έδωσε αξιοπρεπώς την μάχη στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές του 2010.!

Από την πλευρά του Νίκου Νικολόπουλου, «παίζεται» ένα ακόμα καυτό πολιτικό παρασκήνιο καθώς καταβάλλονται προσπάθειες να συσπειρωθούν στην υποψηφιότητα του Πατρινού πολιτικού και οι οπαδοί της «Νέας Μέρας» του Χρήστου Ζώη καθώς κι άλλες δυνάμεις του λεγόμενου δημοκρατικού πατριωτικού μετώπου.! Ωστόσο, μένει να διευκρινιστεί τι θα πράξει ο Γιάννης Μανώλης που φήμες τον θέλουν να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής κι άλλες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.!

                                                           Γ. Σπ. Π. 
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ