2014-01-08 11:01:11
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Μεθυσμένος επέστρεψε στο σπίτι του και με άγριες διαθέσεις - Ενδοοικογενειακή βία και επίθεση στους αστυνομικούς
Σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας εξελίχθηκε σε επίθεση κατά των αστυνομικών που κλήθησαν να παρέμβουν. Εμφανώς σε κατάσταση μέθης ο 51 ετών ημεδαπός, κάτοικος Αγρινίου, επέστρεψε στο σπίτι του …με όχι καλές διαθέσεις.

Η όλη κατάσταση πήρε τόσο άσχημη τροπή, που η γυναίκα του αναγκάστηκε να απευθυνθεί στην αστυνομία. Στη θέα των αστυνομικών, όμως, που δεν άργησαν να μεταβούν στην οικία, ο 51χρονος αντέδρασε, άρχισε, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com, να απειλεί και προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Το περιστατικό συνέβη στις 1.00 σήμερα τη νύχτα και δυστυχώς δεν είναι το πρώτο, ούτε, φοβόμαστε, και το τελευταίο που απασχολεί τις αρχές, την επικαιρότητα και τις υπηρεσίες πρόνοιας.

Εν τω μεταξύ, ο ξενώνας για τη φιλοξενία των κακοποιημένων γυναικών και των παιδιών τους, που έχει ετοιμαστεί ουσιαστικά ετοιμαστεί, έχουν δε γίνει και οι αναγκαίες προσλήψεις, δεν λειτουργεί…!

Πηγή: agrinioreport
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ