2014-01-08 11:38:02
Φωτογραφία για Η H&M ανοίγει κατάστημα στην Πάτρα!
Η H&M, Hennes & Mauritz, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία υψηλής μόδας και ποιότητας σε προσιτές τιμές, με χαρά ανακοινώνει το άνοιγμα του 28ου καταστήματος της στην Πάτρα: στην Αγίου Νικολάου 25.

Το 900 τ.μ., 3όροφο κατάστημα αναμένεται να ανοίξει στις αρχές Μαρτίου και θα προσφέρει μόδα αποκλειστικά για το μωρό και το παιδί.

"Η Πάτρα είναι μια από τις πιο σημαντικές και μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανοίγουμε το πρώτο μας κατάστημα σε ένα τόσο κομβικό σημείο. Στην H&M επενδύουμε με γνώμονα την ισχυροποίηση του Η&Μ brand στην Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα είμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση για νέο προσωπικό και εσωτερική εξέλιξη," δήλωσε η κα. Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδος.

Η άνοιξη ήρθε στα H&M! Γεμίστε χρώμα και φώς με τη νέα μας ανοιξιάτικη συλλογή για παιδιά. Για τα κορίτσια βασικά κομμάτια μόδας: tunic, φορέματα, λεπτομέρειες με δαντέλα, τζιν υφάσματα, florals και κεντήματα. Styling με καστόρι και δέρμα. Για τα αγόρια βασικά κομμάτια μόδας: Γκρι denim, t-shirts με στάμπες, casual παπούτσια, ανοιξιάτικα σακάκια (denim ή bomber style).
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σμύρνη - Αθήνα ...κολυμπώντας!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σμύρνη - Αθήνα ...κολυμπώντας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ