2014-01-08 12:04:18
Φωτογραφία για ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ (VIDEO)
Δύο νεαρές γυναίκες, επιβάτες λεωφορείου ΚΤΕΛ, έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν! - Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας.

Σοκ επικρατεί στο πανελλήνιο από το τραγικό δυστύχημα του επιβατικού λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο συγκρούστηκε με μια νταλίκα χθες, στην Εθνική οδό τρία χιλιόμετρα από τα διόδια των Νέων Μαλγάρων, με δύο νεκρές γυναίκες και 22 τραυματίες να συνθέτουν τον τραγικό απολογισμό του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το λεωφορείο έπεσε στο πίσω μέρος φορτηγού με ξένες πινακίδες το οποίο ήταν σταθμευμένο στο δεξί μέρος του δρόμου. Από την σφοδρή σύγκρουση, έχασαν την ζωή τους δύο γυναίκες οι οποίες πιθανολογείται ότι ήταν φοιτήτριες και 22 τραυματίστηκαν, με την κατάσταση τριών εξ αυτών να κρίνεται σοβαρή, ανάμεσα τους και ο οδηγός του ΚΤΕΛ ο οποίος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στα πόδια.

Οι δύο άτυχες γυναίκες που επέβαιναν στο λεωφορείο απεγκλωβίστηκαν από τα σωστικά συνεργεία, που έσπευσαν στο σημείο ενώ η πλειονότητα των τραυματιών είναι νέοι άνθρωποι. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη με τους άνδρες της αστυνομίας να διενεργούν προανάκριση για την υπόθεση.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ