2014-01-08 12:33:06
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΣ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ *ΒΙΝΤΕΟ*
Τα δυο πρώτα του γκολ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο πέτυχε ο Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο, αλλά αυτά δεν ήταν αρκετά για την ομάδα του, αφού τον... νίκησαν οι Ούτσε και Περμπέτ στο θριαμβευτικό πέρασμα με 2-5 της Βιγιαρεάλ από το «Βαγιέκας»!

Το «κίτρινο υποβρύχιο» επέστρεψε στις επιτυχίες και είναι στην 6η θέση, πάντα σε τροχιά Ευρώπης, ενώ η γηπεδούχος έχοντας σ’ έναν ακόμα αγώνα πολλά προβλήματα στην άμυνά της είναι στη ζώνη υποβιβασμού και στο -3 από την παραμονή, έχοντας έναν βαθμό στα πέντε τελευταία της ματς.

Η Βαγιεκάνο είχε μάλιστα την κατοχή, δημιούργησε πρώτη ευκαιρίες, αλλά η Βιγιαρεάλ δεν άφησε... ανεκμετάλευτα τα κενά στην άμυνα της γηπεδούχου και με τον Ούτσε να κάνει χατ τρικ και τον Περμπέτ να σημειώνει τα άλλα δύο γκολ, ενώ έβγαλε και μία ασίστ, έφτασε στον θρίαμβο!

Στο 7’ σουτ του Γκάλβεζ να σταμάτησε στο δοκάρι της Βιγιαρεάλ, αλλά ένα δίλεπτο ήταν αρκετό για το «κίτρινο υποβρύχιο» ώστε να πετύχει δυο γκολ. Ο Ούτσε άνοιξε το σκορ στο 10’ και στο 12’ ήρθε το δεύτερο τέρμα με τον Περμπέτ! Ο Γάλλος επιθετικός σημείωσε μάλιστα το 3-0 για την ομάδα του στο 41’!

Ο Ούτσε σκόραρε ακόμα δύο φορές στο 58’ και στο 64’, δίνοντας θριαμβευτικό τόνο στην νίκη της ομάδας του. Ο Νέρι Καστίγιο, που μπήκε αλλαγή στο 46’ στη θέση του Τίτο, μείωσε στο 66' και διαμόρφωσε με πέναλτι το τελικό 2-5 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κλείνουν τα «γκισέ»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κλείνουν τα «γκισέ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ