2014-01-08 19:21:33
Φωτογραφία για Ετοιμάζονται οι εκδηλώσεις για την Ημέρα Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2014
Έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται εντατικά η προετοιμασία για την Ημέρα Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2014 που θα γίνει το επόμενο Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014.

Όπως ανέφερε η καλλιτεχνική διευθύντρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πατρινό Καρναβάλι, του Δήμου Μαρία Κουρμπανά, στο thebest.gr, τις εκδηλώσεις της Ημέρας Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2014 θα αναλάβει να συντονίσει σκηνοθετικά όπως και πέρυσι ο Πατρινός κινηματογραφικός δημιουργός Παναγιώτης Φαφούτης.

Λεπτομέρειες για την Ημέρα Έναρξης θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου στις αρχές της άλλης εβδομάδας.

Θεωρείται πάντως σίγουρο ότι θα υπάρξει όπως και πέρυσι το βράδυ της Έναρξης ένα μεγάλο κεντρικό μουσικό event.

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι στην πλατεία Γεωργίου τον γιορτινό καρναβαλικό τόνο για ξεφάντωμα έδωσε το δημοφιλές συγκρότημα στη νεολαία, των Vegas!

Στο μεταξύ από την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 οι υπεύθυνοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πατρινό Καρναβάλι θα μπουν και πάλι στο χώρο της Αγοράς Αργύρη, στην οδό Αγ. Ανδρέου και Ζαίμη όπου θα λειτουργήσει και πάλι το Καρναβαλικό Κέντρο!


Το Καρναβαλικό Κέντρο αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά την λειτουργία του από τις 17 Ιανουαρίου 2014. Στο χώρο θα πραγματοποιηθούν καρναβαλικά εργαστήρια για τα παιδιά, θα παρουσιαστεί παιδική παράσταση ενώ θα λειτουργήσει και το πωλητήριο αναμνηστικών αντικειμένων του καρναβαλιού και θα δίνονται οι πληροφορίες στους επισκέπτες και το Πατρινό κοινό.

Όπως ανέφερε η κυρία Κουρμπανά στο thebest.gr, η έκθεση των στολών των πληρωμάτων του Κρυμμένου θησαυρού δεν θα γίνει φέτος στην Αγορά Αργύρη αλλά σε διαφορετικό χώρο μιας και στην Αγορά Αργύρη εντάσσεται πλέον και θα ανοίξει εστιατόριο.

Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ-thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ