2014-01-08 21:58:06
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΜΕ... Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Στο Μιλάνο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας με την Αρμάνι βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού, με επικεφαλή τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μετά από πτήση διάρκειας δυόμισι ωρών, η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο Μιλάνο, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι στο δεύτερο παιχνίδι της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκας. Το αεροσκάφος που μετέφερε τους ερυθρόλευκους, αναχώρησε με καθυστέρηση δύο ωρών από το «Ελ. Βενιζέλος» (16:10 αντί για 15:40), αλλά έφτασε χωρίς προβλήματα στην ιταλική πόλη.

Επικεφαλής της αποστολής των πρωταθλητών Ευρώπης, ήταν ο εκ των προέδρων της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος, που δείχνει για μία ακόμα φορά έμπρακτα τη στήριξή του στην ομάδα, δίνοντας το παρών σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι της. Όπως έγινε γνωστό, αύριο στις εξέδρες θα είναι και ο αδερφός του Παναγιώτης, που θα μεταβεί αυθημερόν.

Οι παίκτες και ο Γιώργος Μπαρτζωκας, αποσύρθηκαν αμέσως στο ξενοδοχείο για φαγητό και ξεκούραση, αφού είχαν προπονηθεί το πρωί στο ΣΕΦ.

Αύριο το μεσημέρι (13:00), θα πάνε στο γήπεδο της Αρμάνι, «Forum», για να κάνουν κάποια σουτ αλλά και ασκήσεις τακτικής για τον αυριανό (9/1, 21:30) αγώνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ