2014-01-09 08:58:10
Φωτογραφία για ΒΕΡΓΕΤΗΣ : ΑΠΛΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ... Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ
Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε για επιπολαιότητα του Μπαράλες και πως ο Αστέρας Τρίπολης αναστατώθηκε από την υπόδειξη του πέναλτι.

O προπονητής των Αρκάδων είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Τον αγώνα: Καλησπέρα σας. Κληθήμαμε να βγάλουμε εις πέρας ένα δύσκολο αγώνα. Το ξέραμε. Έχοντας στο μυαλό το 2ο ματς προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να πάρουμε ένα διεκδικήσιμο αποτέλεσμα. Δυστυχώς μετά το πέναλτι δεν τα καταφέραμε. Μετά το πέναλτι βγάλαμε επιθέσεις. Όμως είχαμε και την αποβολή και έγινε πολύ δύσκολο το έργο μας.

Το εάν έχει παράπονα από την διαιτησία και την αποβολή του Μπαράλες: Θεωρώ πως ήταν επιπόλαια η ενέργεια του παίκτη μου. Ένας επαγελματίας πρέπει να συγκρατεί τα νεύρα του. Να είναι συγκεντρωμένος. Δεν πρέπει να αντιδράει έτσι. Όσο για την διαιτησία τα παιδιά αμφισβήτησαν το πέναλτι. Υπήρχε και το προηγούμενο στο πρωτάθλημα. Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να τους ηρεμήσουμε. Σε κάποια σημεία τα καταφέραμε. Σε άλλα όχι.

Το πέναλτι και το πόσο επηρέασε: Όχι απόλυτα. Μετά το πέναλτι ήμασταν καλοί. Μετά το πέναλτι για περίπου 15 ή 20 λεπτά ήμασταν καλοί. Θυμίσαμε την ομάδα πριν από έναν μήνα. Το 2ο γκολ και η αποβολή του Μπαράλες δεν μας επέτρεψε όμως να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Το εάν ήταν τόσο καλός ο Ολυμπιακός ή τόσο κακός ο Αστέρας: Ο Ολυμπιακός ήταν καλός αναμφισβήτητα. Ο Αστέρας δεν ήταν κακός στο πρώτο μέρος. Απλά στράβωσε το ματς. Το 2ο γκολ ήταν λίγο σκληρό και η αποβολή μας βάρυνε ακόμα πιο πολύ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ