2014-01-09 13:34:32
Φωτογραφία για Συνεχίζει τις προσπάθειες για Γιαννιώτα ο Άρης
Ο Γιάννης Γιαννιώτας επέστρεψε στις προπονήσεις με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ωστόσο στον Άρη επιμένουν για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Στον Άρη επιμένουν για την απόκτησή του Γιάννη Γιαννιώτα μέχρι το καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού από την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της γερμανικής ομάδας και υπό τις οδηγίες του νέου του τεχνικού Γκίντερ Κέστνερ που θα είναι και αυτός που θα αποφασίσει για την παραμονή του.

Εντούτοις όμως σημαντικό ρόλο θα παίξει και το οικονομικό. Τις οικονομικές απαιτήσεις του Γιαννιώτα σε συνδυασμό, με το τι μπορεί να καλύψει η γερμανική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες μέρες ο Γιαννιώτας είχε βρεθεί στη Θεσσαλονίκη έχοντας συζητήσεις με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης ενώ είχε πάρει μέρος και σε προπονήσεις.

Κι αν το θέμα Γιαννιώτα έχει τις δικές του δυσκολίες κάτι ανάλογο ισχύει και με αυτό του Μανώλη Παπαστεριανού και της δικής του επιστρPοφής στον Άρη.


Ο 26χρονος μέσος που εδώ και αρκετές μέρες προπονείται κανονικά με τον Άρη και έχει συμφωνήσει συνεχίζει να ανήκει στην ρουμάνικη Κονκόρντια που ακόμη δεν τον αφήνει ελεύθερο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παπαστεριανός χθες αγωνίστηκε στο φιλικό διπλό με την Κ20, αλλά όλα παραμένουν ανοιχτά για την περίπτωση του 26χρονου μέσου.

Όπως και το τι θα γίνει μέχρι και μετά τις 15 Ιανουαρίου που εκπνέει η άδεια που έχει από την Κονκόρντια και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο το ταξίδι του στο Βουκουρέστι για να ξεκαθαρίσει το ζήτημά του.

Εν τω μεταξύ παρελθόν από το υπάρχον ρόστερ του Άρη θα πρέπει να θεωρούνται οι Τσουκάνης, Καραγιάννης, Καρασαλίδης, Αντωνιάδης, Γκελής, Γκόλιας και Λεμονής.

Οι Τσουκάνης, Καρασαλίδης, Γκέλης θα γίνει προσπάθεια να μείνουν ελεύθεροι, οι Καραγιάννης και Αντωνιάδης να δοθούν δανεικοί, κι όσο για τους Γκόλια και Λεμονή αναμένεται να βρεθούνε στην Κ20 μέχρι νεωτέρας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ