2014-01-09 15:03:09
Φωτογραφία για Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποκαλύπτει πώς γλίτωσε από τα... σαγόνια του καρχαρία!
Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Λεονάρντο ντιΚάπριο (Leonardo DiCaprio) κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή της Έλεν ντεΤζένερις (Ellen DeGeneres) Μετά τα επαγγελματικά, η συζήτηση έφτασε στους καρχαρίες, μέσω της φιλοζωικής οργάνωσης που έχει ιδρύσει ο διάσημος ηθοποιός για την προστασία τους –μεταξύ άλλων ζώων που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν. Έτσι, και αφού ο Λίο υπογράμμισε τη φοβία του για τα τεράστια ψάρια κάποια στιγμή ξεστόμισε και μια… βόμβα.

Φαίνεται ότι το 2006, στα γυρίσματα της ταινίας "Το ματωμένο διαμάντι" που χάρισε στον ντιΚάπριο και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, ο ηθοποιός βρέθηκε κλεισμένος σε ένα κλουβί με έναν γιγαντιαίο λευκό καρχαρία. Και χωρίς να κουνηθεί βλέφαρο, μπροστά σε μια Έλεν που δεν μπορούσε να πιστέψει στ' αυτιά της, εξήγησε ότι απλά… γλίτωσε.

"Το φτιάχνεις από το μυαλό σου", του απάντησε η Έλεν αλλά εκείνος απάντησε".

"Για την ακρίβεια, είπαν ότι κάτι τέτοιο είχε να συμβεί 30 χρόνια, αλλά όντως, ο τόνος [που προφανώς είχαν βάλει για δόλωμα] κόλλησε στην κορυφή του κλουβιού και ο μεγάλος λευκός μπήκε μέσα στο κλουβί μαζί μου προσπαθώντας να το πιάσει. Το μισό του σώμα ήταν μέσα και το μισό του έξω. Εγώ είχα κολλήσει στον πάτο. Ήταν τόσο κοντά μου, όμως τελικά του γλίτωσα".
imerisia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σύννεφα πάνω από τον Καύκασο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Σύννεφα" πάνω από τον Καύκασο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ