2014-01-09 17:19:55
Φωτογραφία για ΑΝ.ΕΛ.: ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
Δ. Στρατούλης: Η ανεργία δεν αντιμετωπίζεται με ταχυδακτυλουργικά κόλπα

Η αύξηση της ανεργίας «προσγειώνει στη σκληρή πραγματικότητα τους θιασώτες του μνημονίου», λίγο μετά τη «φιέστα» για την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε. από την Ελλάδα, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ν. Μαριάς. Η ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ τινάζει στον αέρα εν τη γενέσει τους τα «επικοινωνιακά τεχνάσματα», πρόσθεσε ο κ. Μαριάς.

 Σε ανακοίνωσή τους, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση υπονομεύουν με την πολιτική τους τον ευρωπαϊκό χαρακτήρα της Ν.Δ. «Το δίλημμα των ευρωεκλογών είναι: ποια Ευρώπη θέλουμε;» υπογραμμίζεται.

Όπως τονίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν επιθυμούν την Ευρώπη της ομοσπονδιοποίησης με κατάργηση των εθνών-κρατών, «που επιθυμούν ο Αντ. Σαμαράς και ο Ευ. Βενιζέλος, όπως όπως τους επιβάλουν η Μέρκελ, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα»,  αλλά την Ευρώπη των ίσων και «όχι των τραπεζιτών και των Γερμανών».


Δ. Στρατούλης: Η ανεργία δεν αντιμετωπίζεται με ταχυδακτυλουργικά κόλπα

Η ανεργία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με ψέματα, ούτε να εξαφανιστεί με ταχυδακτυλουργικά κόλπα μνημονιακής κυβέρνησης, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Στρατούλης, σχετικά με τα ποσοστά ανεργίας που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ.

«Η αλήθεια, που επιβεβαιώθηκε χθες από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Αρχή και σήμερα από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, είναι ότι στη χώρα μας η ανεργία όχι μόνο δεν μειώνεται, αλλά στην πραγματικότητα συνεχώς αυξάνεται,-ήδη έσπασε όλα τα ιστορικά ρεκόρ με 27,8% τον Οκτώβριο λόγω της εμμονής της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου και της τρόικας στις μνημονιακές πολιτικές της ανθρωποκτόνου λιτότητας», δήλωσε ο υπεύθυνος ΕΕΚΕ Εργασίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τον κ. Στρατούλη, η ανεργία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με την ακύρωση των μνημονίων και την αντικατάστασή τους από ένα αναπτυξιακό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΤΟΥ ΓΙΑΤΑΜΠΑΡΕ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΤΟΥ ΓΙΑΤΑΜΠΑΡΕ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ