2014-01-09 17:52:28
Φωτογραφία για Δανεικός στη Μπαστιά ο Γιαταμπαρέ
Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ επέστρεψε στην Μπαστιά με την μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Κορσικής.

Ο 25χρονος μέσος από το Μάλι δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μίτσελ για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου και κρίθηκε σκόπιμο να επιστρέψει στον σύλλογο της Κορσικής ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Γιαταμπαρέ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Μπαστιά (έναντι 2,2 εκ. ευρώ και τετραετές συμβόλαιο) και μόνο εκεί θα μπορούσε να επιστρέψει, αφού η νομοθεσία της UEFA προβλέπει πως ένας παίκτης δεν μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από δύο συλλόγους μέσα στην ίδια σεζόν.

Το απόγευμα της Πέμπτης (9/1) η Μπαστιά ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του παίκτη στην Κορσική, όπου θα συναντήσει τους Φρανσουά Μοδέστο και Ντρισά Ντιακιτέ που μέχρι πέρσι αγωνίζονταν στον Ολυμπιακό.

"Ο διεθνής από το Μάλι επέστρεψε. Αφού μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, ο Σαμπού Γιαταμπαρέ εκτελεί την αντίθετη διαδρομή για ένα δανεισμό έξι μηνών. Έφτασε σήμερα το απόγευμα στην Μπαστιά και θα δώσει το παρών στην απογευματινή προπόνηση", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του γαλλικού συλλόγου.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ