2014-01-09 20:04:08
Φωτογραφία για Π. ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ (VIDEO)
Την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και από την έδρα του έθεσε ο Πέτρος Τατσόπουλος στη διάθεση του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, μετά το κύμα εσωκομματικών πυρών που δέχτηκε με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις με τις οποίες παρενέβη στην κόντρα μεταξύ του κόμματός του και της Ν.Δ. για το θέμα της τρομοκρατίας.

Ο κ. Τατσόπουλος δήλωσε στο Σκάι ότι έχει ενημερώσει σχετικώς τον κ. Τσίπρα, προσθέτοντας ότι δεν θέλει να παραιτηθεί, αλλά δεν μπορεί να ανεχτεί να δέχεται πυρά από το κόμμα του κάθε φορά που διατυπώνει τις απόψεις του, όπως έχει δικαίωμα κάθε βουλευτής.

«Έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να διώξουν ένα ξένο σώμα. Δεν μπορούν όμως να με υπονομεύουν και να γράφουν οτιδήποτε όποτε  εκφράζω τις απόψεις μου» δήλωσε. Πρόσθεσε δε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί τις επιθέσεις και τη λοιδορία για τις απόψεις του από «απίθανους τύπους», όπως είπε, όπως του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Διαμαντόπουλο.


Στο Λογαριασμό του στο Facebook, ο κ. Τατσόπουλος παραπέμπει σε δημοσίευμα του γραμματέα της νεολαίας Συνασπισμού Ηλία Χρονόπουλου, το οποίο έχει τον χαρακτηριστικό υπότιτλο «αν μέχρι πρόσφατα πιστεύαμε αρκετές και αρκετοί ότι έπρεπε να είχε ήδη αποπεμφθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα, πλέον επιβάλλεται να το φροντίσουμε να γίνει».

«Κείμενα όπως το εν λόγω» σχολιάζει ο κ. Τατσόπουλος, «καθώς και ανάλογες δηλώσεις βουλευτών ή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αληθινή ομοβροντία φίλιων πυρών, κατακλύζουν από το πρωί το Διαδίκτυο. Μην κουράζεστε. Δεν ζήτησα ποτέ την έγκριση, την ανοχή ή τη στήριξη κανενός για τις όποιες δημόσιες απόψεις μου, διαστρεβλωμένες ή μη. Έχω δηλώσει κατ' επανάληψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε κρίνει ότι η παρουσία μου εκεί είναι επιζήμια. Για να σας διευκολύνω ακόμη περισσότερο και να σας απαλλάξω από το άγος μιας διαγραφής, έχω θέσει την παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος θα κρίνει εάν και πότε θα την αποδεχτεί. Καλό σας βράδυ» καταλήγει ο κ. Τατσόπουλος.

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ