2014-01-10 19:29:13
Φωτογραφία για Άση Μπήλιου: Τι πάει στραβά με τους πλανήτες;
Είναι δημοφιλής και οι προβλέψεις της πάντα ακριβείς. Μέσα από την εκπομπή της, που προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 14.15, η Άση Μπήλιου, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα είχε μιλήσει εκτενώς για τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. «Δεν θα είναι μια εύκολη Σελήνη, αφού κονταροχτυπιέται με το μισό πλανητικό σύστημα και ενδέχεται να έχουμε κλίμα πίεσης, έντασης, περίεργα καιρικά ή γεωφυσικά φαινόμενα ή και τρομοκρατικά χτυπήματα – όχι απαραίτητα στη χώρα μας». Αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια της στο Stars System. Οι χιονοστιβάδες στις Άλπεις, ο σοβαρότατος τραυματισμός του Michael Schumacher, το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στην πόλη Βόλγκογκραντ της Ρωσίας, αλλά και η ένοπλη επίθεση με στόχο την κατοικία του Γερμανού πρέσβη στην Αθήνα στις αρχές της εβδομάδας ήρθαν για να επαληθεύσουν τα λεγόμενά της.

Η αστρολόγος, μιλώντας στο People, τόνισε ότι «όλα αυτά οφείλονται στο ότι έχει μπει ο Άρης στο Ζυγό και κάνει δύσκολες όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα
. Οι ίδιες όψεις θα επαναληφθούν από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο του 2014, με μεγάλες εντάσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως. Ίσως υπάρξει συνέχεια στα τρομοκρατικά χτυπήματα, αλλά και πολιτικές ανατροπές. Στις διεθνείς σχέσεις θα υπάρχουν προβλήματα μέχρι το καλοκαίρι. Εξάλλου, μέχρι τις 26 Ιουλίου, τα ζώδια που θα βρίσκονται στις επάλξεις –είτε για καλό είτε για κακό– θα είναι ο Κριός, ο Ζυγός, ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως». Στην ερώτησή μας αν τα πρόσφατα γεγονότα συνδέονται με τα συγκεκριμένα ζώδια η Άση Μπήλιου ήταν κάθετη: «Φυσικά. Ο Schumacher είναι Αιγόκερως, ο Putin είναι Ζυγός, ενώ η Ρωσία ως χώρα ανήκει και αυτή στο ζώδιο του Αιγόκερου».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ