2014-01-10 21:52:55
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Παραπλάνηση από εκπρόσωπο (;) της HOL
Θέλω να μοιραστώ μια ιστοριά μαζί σας ως μέσο προστασίας μας από τις εταιρείες και τα κόλπα τους.

Πέρασε από το σπίτι μου ένας εκπρόσωπος της εταιρείας internet και τηλεφωνίας, HOL, και προσπαθησε να με δελεασει με απίστευτα ψεύδη. Με λίγα λόγια μιλάμε για περίπτωση ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ και μάλιστα του χειρίστου είδους.

Μου είπε, λοιπόν, οτι στην περιοχή μου έχουν περαστεί οπτικές ίνες και ότι πλέον η HOL μπορεί να μου παρέχει πραγματική ταχύτητα 19Mbps (!!!) και όλα αυτα σε χαμηλότερη τιμή από τις άλλες εταιρείες. Όπως είναι φυσικο εγώ δελεάστικα και άρχισα να το σκέφτομαι. Τον ρώτησα τι γίνεται με το συμβόλαιο που ήδη έχω με την άλλη εταιρεία και με τα τέλη αποσύνδεσης (70 ευρώ) και η απάντηση του αποστομοτική !!! Δεν θα πληρώσεις τελη, μου λέει, γιατί βάσει της ΕΕΤΤ, η τηλεφωνική ανανέωση δεν σε δεσμεύει ! Αφου λύθηκε και το τελευταίο εμπόδιο μου ώστε να αλλάξω εταιρεία υπέγραψα τα συμβόλαια όπως επίσης και ένα έγγραφο που ανέφερε (λίγο ή πολυ) τα παραπάνω.


Αφου πέρασανε οι μέρες και η αλλαγη της σύνδεσης μου "έτρεχε" με παίρνει τηλέφωνο η προηγούμενη εταιρεία και μου έκανε καλές προσφορές αλλά ποτέ καλύτερες από τη HOL. Μου έλεγαν ομως 2 πράγματα που με έβαλαν σε σκέψεις και το έψαξα περισσοτερο. Το πρώτο ήταν οτι δεν υπάρχουν οπτικές ίνες στην περιοχή μου και ούτε σε καμία περιοχη και το δεύτερο οτι τα τέλη αποσύνδεσης είναι νόμιμα και θα τα πληρώσω.

Έχοντας πλέον τους ενδοιασμούς μου παίρνω τηλέφωνο την ΕΕΤΤ να τους ρωτήσω τι ισχύει για τα τέλη αποσύνδεσης και εκεί αποκαλύπτεται το πρώτο ψέμα του εκπροσώπου της HOL καθώς μου είπαν οτι ακόμα και με τηλεφωνική ανανέωση το συμβόλαιο ισχύει για ένα χρόνο κανονικά.

Στη συνέχεια είπα σε έναν φίλο μου που μένει ακριβώς στο απο κάτω διαμέρισμα και έχει HOL να τους πάρει τηλέφωνο και να ρωτήσει για την ταχύτητα σύνδεσης. Πώς και αυτός, δηλαδή, θα έχει 19Mbps. Η απάντηση τους ήταν οτι το μέγιστο που μπορέι να έχει όλη η περιοχή ειναι τα 12Mbps και ότι η όλη ιστορία με τις οπτικές ίνες κτλ είναι μια τεράστια απάτη !

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ