2014-01-11 10:41:05
Φωτογραφία για ΜΟΓΙΕΣ Ο... ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!
Μπορεί ο Ντέιβιντ Μόγιες να θεωρείται από αρκετούς ως αποτυχημένος προπονητής, ωστόσο έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα από όλους τους μεγάλους προπονητές στην ιστορία του συλλόγου.

Έχουν περάσει 20 αγωνιστικές από το ξεκίνημα της Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και 11 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή. Για το Λιγκ Καπ ηττήθηκε στα ημιτελικά 2-1 από τη Σάντερλαντ, ενώ το FA Cup αποτελεί ήδη παρελθόν για την ομάδα καθώς αποκλείστηκε από τη Σουόνσι.

Μόνο στο Champions League ουσιαστικά οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στο… παιχνίδι. Ο βασικός λόγος της αποτυχίας κατά πολλούς είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες που δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του συλλόγου.

Ήδη αρκετά από τα σενάρια αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από το πόστο του. Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη πλευρά. Αυτή της στατιστικής που, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr", «λέει» πως ο Ντέιβιντ Μόγιες έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα προπονητή στην ιστορία του συλλόγου!


Πως; Πολύ απλό. Ο Σκοτσέζος τεχνικός στα πρώτα του 31 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα, έχει ήδη 18 νίκες. Κανείς άλλος στο παρελθόν δεν κατάφερε να φτάσει σε αυτό τον αριθμό στα πρώτα ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Ντόχερτι είχε μόλις 10 σε αυτό το διάστημα, για να ακολουθήσει ο Σέξτον με 12. Στην ίδια θέση, βρίσκεται και ο μεγάλος Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με 12 που στο μέλλον οδήγησε τους «κόκκινους διαβόλους» σε τρομερές επιτυχίες.

Ο Άτκινσον από την πλευρά του έχει 14, με τον Μπάσμπι να έχει 15 και να είναι στη δεύτερη θέση με τους… κορυφαίους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ