2014-01-11 11:24:07
Φωτογραφία για Χαμόγελα για την αποχώρηση του Π.Τατσόπουλου
Της Μαρίνας Μάνη

Η κυβέρνηση παρακολουθεί με προσοχή το «στρίμωγμα», όπως παρατηρούν στελέχη της, του ΣΥΡΙΖΑ «για τον χαλαρό τρόπο με τον οποίον κάποια μέλη του αντιμετωπίζουν την τρομοκρατία» Και ...με ικανοποίηση την αποχώρηση του Πέτρου Τατσόπουλου από την κοινοβουλευτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «εξαιτίας αυτής της πίεσης».

«Ο πρώτος έφυγε» σημειώνουν με νόημα «γαλάζια» στελέχη – άλλωστε η ΝΔ πρωτοστάτησε στην άσκηση αυτής της πίεσης με τις ανακοινώσεις του τελευταίου διημέρου.

Μάλιστα χθες η Συγγρού προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, μιλώντας για «συνιστώσα τρομοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ» και αναφέροντας ονομαστικά τα στελέχη του που, κατά την άποψή της, την απαρτίζουν: τους βουλευτές Θοδωρή Δρίτσα και Δημήτρη Στρατούλη και τον εκπρόσωπο του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη.

Αποστάσεις από ΠΑΣΟΚ

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, πάντως, τα σχόλια ήταν πιο προσεκτικά.

O εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μάλιστα, κράτησε σαφείς αποστάσεις από τη θέση της ΝΔ, αντιδρώντας στην άποψη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνοδοιπόρος των τρομοκρατών» και με την επισήμανση:

«Ακουσα τον κ.Τατσόπουλο να λέει ότι κάποιοι ίσως από τον ΣΥΡΙΖΑ να έχουν συμπάθεια στις ιδέες, αλλά δεν βγήκε κανείς από εμάς να πει κάτι τέτοιο».

Πηγή:capital.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ