2012-04-16 17:16:06
Φωτογραφία για Ποιο σέξυ μοντέλο χώρισε από γνωστό επιχειρηματία;
Είναι ξανθιά , όμορφη και sexy,  στα επαγγελματικά της είναι συνετή και κάνει πολύ προσεχτικές επιλογές. Ασχολείται με το μόντελινγκ αλλά η φιλοδοξία και το μεγάλο της όνειρο είναι να κάνει καριέρα στην τηλεόραση και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της ως ηθοποιός.  Το τελευταίο διάστημα ωστόσο συνέβησαν δύο γεγονότα που την πήγαν πίσω και τις στοίχισαν. Η εκπομπή στην οποία συμμετείχε κόπηκε λόγω οικονομικών δυσκολιών και η πολύχρονη σχέση της με γνωστό επιχειρηματία έληξε.

« Με έχει πονέσει όσο δεν πάει. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, είναι λογικό να πονάς. Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος», εξομολογήθηκε η Άρτεμις Αστεριάδη σε συνέντευξη που έδωσε στον Γιάννη Βίτσα για την Espresso.

H όμορφη νοσοκόμα των κηπουρών  του Mega δεν κρύβει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση  στην οποία έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα έπειτα από την κοινή απόφαση που πήραν με το σύζυγό της Ζώη Σημαντήρα να δώσουν  τέλος στο γάμο τους.

« Αυτό το διάστημα για μένα είναι απλώς νεκρό. Προσπαθώ να μη σκέφτομαι τίποτα, το μόνο που μου δίνει λίγη δύναμη είναι η δουλειά».

Η Άρτεμις πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο στην καινούρια ταινία του Πάνου Κοκκινόπουλου, επιστροφή στις ρίζες, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα. Tsouvali
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ