2014-01-11 17:29:53
Φωτογραφία για Τέλος από την Ταβρίγια ο Χριστόπουλος
Παρελθόν και επίσημα αποτελεί από την Ταβρίγια ο Γιάννης Χριστόπουλος με τον Έλληνα τεχνικό να λύνει το συμβόλαιο του με τον Ουκρανικό σύλλογο.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος έλυσε, όπως ήταν γνωστό εδώ και ένα μήνα, την συνεργασία του με την Ταβρίγια ύστερα από επιθυμία του Ουκρανικού συλλόγου.

Οι δυο πλευρές ήταν σε συζητήσεις τις τελευταίες είκοσι μέρες σχετικά με την αποζημίωση του Έλληνα προπονητή και τον τρόπο καταβολής τους.

Μάλιστα οι επαφές των δυο πλευρών ήταν άκαρπες και την Τετάρτη (8/1) ο Χριστόπουλος ταξίδεψε στην Ουκρανία προκειμένου να είναι παρών στην πρώτη της ομάδας του μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και ενόψει του δεύτερου γύρου καθώς από την στιγμή που δεν υπήρχε διακοπή συμβολαίου δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου της Ουκρανίας συζήτησαν και πάλι με τον Χριστόπουλο και τελικά έφτασαν στην συμφωνία για την λύση του συμβολαίου κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ταβρίγια.

Ο Χριστόπουλος έμεινε στον πάγκο του Ουκρανικού συλλόγου για επτά μήνες και είχε να αντιμετωπίσει ένα σωρό προβλήματα καθώς η ομάδα του είχε απαγόρευση μεταγραφών ενώ το τελευταίο διάστημα οι ιθύνοντες προέβαλαν εμπόδια σε όλες τις απαιτήσεις του ταλαντούχου προπονητή.

Έτσι φτάσαμε στην λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών και τις επόμενες ώρες ο Χριστόπουλος αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διπλό της Βέροιας επί του ΟΦΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διπλό της Βέροιας επί του ΟΦΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ