2014-01-11 21:09:18
Φωτογραφία για Ακούστε το τραγούδι των: Ρέμου, Βανδής, Ασλανίδου και Stavento στη πρεμιέρα του The Voice of Greece
Οι coaches του The Voice of Greece σε μία ομαδική ερμηνεία των μεγαλύτερων επιτυχιών τους στην πρεμιέρα! Ακούστε τους, όπως και μερικές από τις χθεσινές ερμηνείες διαγωνιζομένων που ξεσήκωσαν Ο Στέλιος κατάφερε να ξεσηκώσει τους coaches με τη φωνή του τραγουδώντας Nickelback -- "How you remind me", κάτι που ο ίδιος δεν πίστευε ότι μπορεί να συμβεί! Αφού λοιπόν γύρισαν όλοι, ζήτησε να του τάξουν ότι μπορεί, ο καθένας ώστε να κάνει και αυτός την επιλογή του. Η Δέσποινα του τόνισε ότι ήταν η 1η που γύρισε!

Ο Αντώνης του έπαιξε μέχρι και τύμπανα... Ο Μιχάλης από την πλευρά του προσπαθησε να τον μαγνητισει και να του δείξει "το σωστό δρόμo" που οδηγεί στην ...ομάδα του.

Η Μελίνα με τη σειρά της του εξήγησε ότι έχει προσωπικότητα η φωνή του και ότι τον χρειάζεται στην ομάδα της! Τελικά επέλεξε τη Δέσποινα, η οποια ενθουσιάστηκε, γιατί δεν το περίμενε!

Η Δήμητρα μας τραγούδησε Rihanna- Love The Way You Lie και ενθουσιάστηκε όταν είδε τον Μιχάλη να γυρνάει προς το μέρος της! Παρόλο που γύρισε μόνο ο Μιχάλης της ήταν αρκετό, γιατί κατάλαβε ότι πέρασε στην επόμενη φάση του "The Voice".


Στη συνέχεια ο Αντώνης της ζήτησε να πει και ένα ελληνικό κομμάτι. Χωρίς άγχος πλέον η Δήμητρα είπε "το πάτωμα" της Tάνιας Τσανακλίδου και κέρδισε το ενδιαφερον και τον ενθουσιασμο των coach!  Τη συμβούλεψαν ότι πρέπει να τραγουδάει μόνο με τη ψυχή της και να ξεχνάει οτιδήποτε άλλο, έχει στο μυαλό της, γιατί μόνο τότε η ερμηνεία της είναι σωστή!

Ο Άλεξ ενθουσίασε τους coaches με τη φωνή του τραγουδώντας Adele, "Make you feel my love". Πρώτος γύρισε ο Μιχάλης για να προλάβει να τον πάρει στην ομάδα του. Στη συνέχεια γύρισαν οι άλλοι τρεις και ακολούθησε σκληρή διαπραγμάτευση. Ο Άλεξ τους άκουσε με προσοχή και αποφάσισε, να πάει στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου.

Η Κατερίνα τραγούδησε το "Dream On" των Aerosmith ενθουσίαζοντας τους coaches.. και γι' αυτό το λόγο γύρισαν όλοι προσπαθώντας να τη διεκδικήσουν!

Ο Αντώνης την αποκάλεσε σταρούμπα, ο Μιχαλης της είπε ότι δεν ταιριάζει με κανέναν άλλον coach, η Μελίνα της είπε ότι έχει διπλάσια έκταση η φωνή της από τη δική της και τη θέλει στην ομάδα της και η Δέσποινα ότι ένιωσε την ενέργεια της!  Μετά από μια σκληρή διαπραγμάτευση επέλεξε τη Δέσποινα Βανδή.

Η Άννα Μαρία ερμήνευσε το "το μέτρημα" της Νατάσσας Μποφίλιου καταφέρνοντας να κάνει όλους τους coaches να γυρίσουν εκτός του Μιχάλη, ο οποίος το μετάνιωσε όταν την είδε. Η Μελίνα ενθουσιάστηκε πολύ με τη φωνή της και της υποσχέθηκε ότι θα φτάσουν στην κορυφή!

Ο Αντώνης ενθουσιάστηκε όχι μόνο με την φωνή της, αλλά και με την καλοσυνάτη, όπως χαρακτήρισε, φάτσα της. Η Δέσποινα με τη σειρά της ήθελε να την πάρει στην ομάδα της για να την τσαλακώσει λίγο. Τελικά κέρδισε η "κορυφή" που υποσχέθηκε η Μελίνα!
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ