2014-01-11 22:12:06
Φωτογραφία για ΜΙΡΑΛΑΣ : ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Τη δέσμευση πως μία μέρα θα γυρίσει στον Ολυμπιακό έδωσε μέσω συνέντευξής του ο Κέβιν Μιραλάς.

Μιλώντας στη "Real News" ο Βέλγος άσος τονίζει πως... «δεν ξέρω πότε, όμως σίγουρα θα γυρίσω μια μέρα στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία σεζόν στην καριέρα μου ή νωρίτερα. Το σίγουρο είναι ότι θα γυρίσω. Το έχω ξαναπεί: έχω πάντα στην καρδιά μου τον Ολυμπιακό.

Παρακολουθώ και τώρα αγώνες του όταν μπορώ. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι που είδα ήταν με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ήταν σπουδαίος ο Ολυμπιακός και άξιζε την ισοπαλία σε αυτό το ματς. Τα έχει πάει περίφημα στο Τσάμπιονς Λιγκ, σ' έναν δύσκολο όμιλο».

Όσο για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ επισημαίνει: «το σπίτι μου απέχει 10 λεπτά από το γήπεδο της Μάντσεστερ. Δεν θέλω να χάσω αυτό το ματς. Θα έχω την ευκαιρία να τα πω από κοντά με όλους. Μακάρι να πάει καλά και αγωνιστικά. Η αλλαγή προπονητή είναι το πρόβλημα της Γιουνάϊτεντ.

Ο Μόγιες, με τον οποίο συνεργάστηκα πέρσι, είναι καλός τεχνικός. Μπορεί του χρόνου να είναι πολύ καλύτερη με αυτόν η Γιουνάιτεντ. Τώρα όμως είναι δύσκολο για τους παίκτες να συνηθίσουν νέες εντολές και διαφορετικό τρόπο δουλειάς και παιχνιδιού».

Τέλος αναπόλησε την Ελλάδα λέγοντας πως «μου λείπει ο ήλιος της Ελλάδας. Εδώ στην Αγγλία βρέχει κάθε μέρα. Αλλά στο ποδόσφαιρο βέβαια είναι διαφορετικά. Το πρωτάθλημα στην Αγγλία είναι καταπληκτικό. Είναι απόλαυση να παίζεις στην Αγγλία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ