2014-01-12 16:44:07
Φωτογραφία για ΚΑΜΠΕΛ : ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ
Πιο δυνατό περιμένει τον Θρύλο στα επόμενα ματς ο Τζόελ Κάμπελ, που μίλησε στον «Γαύρο» μετά το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Κοσταρικανός άσος της ομάδας του Πειραιά, αναφέρθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας και εξέφρασε την ελπίδα του ότι ο Θρύλος θα καταφέρει να εμφανιστεί ανταγωνιστικός στους αγώνες με αντίπαλο την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάμπελ:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Άλλο ένα καλό παιχνίδι από σένα και τον Ολυμπιακό, ακόμα μια μεγάλη νίκη. Ήταν εύκολο το ματς με τον Αστέρα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Εύκολο δεν είναι κανένα παιχνίδι. Ο Αστέρας διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και τις εκμεταλλευτήκαμε και κάναμε ένα μεγάλο σκορ.

Ε: Η ομάδα έδειξε να έχει καλό ρυθμό Α: Πραγματικά είχαμε καλό ρυθμό, γιατί ξέραμε ότι ο Αστέρας είναι ένας δυνατός αντίπαλος και θέλαμε από την αρχή να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και τα καταφέραμε.


Ε: Νιώθεις καθόλου κουρασμένος; Παίζεις σε όλα τα ματς επί 90 λεπτά.

Α: Γι’ αυτό κάνουμε προπονήσεις, ώστε να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις υποχρεώσεις που έχουμε. Πιστεύω να συνεχίσω έτσι…

Ε: Η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο κρύβει δυσκολίες…

Α: Πραγματικά ο Ατρόμητος είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ωστόσο, διαθέτουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε. Η νίκη σε κάθε παιχνίδι είναι ο στόχος μας.

Ε: Ο Ολυμπιακός δείχνει βελτιωμένος από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πιστεύεις ότι η διατήρηση του καλού ρυθμού θα είναι ευεργετική για τα ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League;

Α: Όσο παίζουμε έτσι αυξάνεται η αυτοπεποίθησή μας. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθησή μας σ’ αυτό το επίπεδο και να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να ανταποκριθούμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουμε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ