2014-01-12 19:15:10
Φωτογραφία για Σούπερ εμφάνιση του Απόλλωνα, σπουδαία νίκη επί του ΠΑΣ
Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο Απόλλων Σμύρνης επιβλήθηκε του κάκιστου ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0. Δύο γκολ και ένα δοκάρι ο Μίνγκας, πρώτη φορά φέτος δέχονται τέσσερα τέρματα οι Γιαννιώτες.

Με τον καλύτερο τρόπο έχει μπει το 2014 για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος μετά το διπλό στο "Βικελίδης" συνέχισε νικηφόρα. Η ομάδα του Λόρι Σάντσες όχι απλά έκανε το 2/2 στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, αλλά πραγματοποίησε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι πετυχαίνοντας για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν τέσσερα γκολ.

Από την άλλη, πρέπει να πάει αρκετά πίσω κανείς για να βρει χειρότερο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα από αυτό. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ηττήθηκε χωρίς να σκοράρει για δεύτερο σερί παιχνίδι και πλέον η απόσταση από την πεντάδα είναι αρκετά μεγάλη.

Ταυτότητα του αγώναΓήπεδο: Ριζούπολης

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΣΑΝΤΣΕΣ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Άλβαρες, Δεληζήσης, Κανακούδης, Κόρμπος (53' Έγκον), Παντελιάδης, Τσοκάνης, Μίνγκας, Φαρινόλα, Ντάλμπεργκ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΤΣΙΩΛΗΣ): Αμπάρης, Στρούνα (46' Σονγκό), Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (80' Τσουκαλάς), Τζημόπουλος, Βίλα, Ακόστα, Κοροβέσης, Ίλιτς

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: 26' Τζημόπουλος

Κόκκινες κάρτες: -

ΑνασκόπησηΠολλά λάθη, κακός ρυθμός και ελάχιστες φάσεις ήταν τα χαρακτηριστικά του πρώτου ημιχρόνου. Ο Απόλλων ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, αφού ο ΠΑΣ δυσκολευόταν πολύ να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα και να δημιουργήσει προϋποθέσεις.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους. Ο Μίνγκας εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία του Κολοβέτσιου με τον Αμπάρη, πλάσαρε υπό πίεση και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να πατήσουν περιοχή με αποτέλεσμα να απειλούν μόνο με κάποια αδύναμα σουτ εκτός περιοχής, όπως αυτά των Βίλα και Ντάλμπεργκ.

Όλα έδειχναν πως ως το τέλος του ημιχρόνου τίποτα δε θα μπορούσε να αλλάξει, όμως, στις καθυστερήσεις ο Μίνγκας έκανε το 1-0. Όλα αρχίζουν από μία κακή αντίδραση της άμυνας του ΠΑΣ που δεν μπορεί να απομακρύνει τη σέντρα του Κόρμπου. Ο Μίνγκας από κοντά σουτάρει, η μπάλα χτυπά στον Τσουκαλά που είναι πάνω στην γραμμή, στη συνέχεια στο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα.

Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και αυτή ήταν οι γηπεδούχοι. Μπορεί ο ΠΑΣ να έπρεπε να επιτεθεί, αφού βρισκόταν πίσω στο σκορ, όμως, η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική. Η "ελαφρά ταξιαρχία" έκανε ό,τι ήθελε και κατάφερε να σημειώσει άλλα δύο γκολ μέσα σε διάστημα 11 λεπτών.

Στο 49' από πολύ ωραία σέντρα του Φαρινόλα ο Ντάλμπεργκ με κεφαλιά νίκησε τον Αμπάρη και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Μέχρι να συνέλθει ο ΠΑΣ η εστία του Αμπάρη είχε παραβιαστεί ξανά. Στο 60' ο Μίνγκας σούταρε από πλάγια, η μπάλα χτύπησε στον Ακόστα, άλλαξε πορεία και αναπαύτηκε στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έδειχναν ανήμποροι να προβάλουν αντίσταση.

Πηγή:sport24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ