2014-01-12 23:46:08
Φωτογραφία για Πως να αλλάξετε τροφοδοτικό σε Desktop PC [Photos]
Όπως είναι γνωστό, μια επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα για επισκευή ενός υπολογιστή, μπορεί να μας κοστίσει στην καλύτερη περίπτωση ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Και αυτό, γιατί δυστυχώς, τέτοιου είδους καταστήματα (όχι όλα φυσικά), εκμεταλλεύονται την άγνοια των περισσοτέρων πάνω σε τεχνικά θέματα, αλλά και την ατολμία τους να επιχειρήσουν κάτι απλό μόνοι τους.

Κάτι τέτοιο είναι η αλλαγή τροφοδοτικού στον υπολογιστή σας, και θα σας βοηθήσουμε όσο ειναι εφικτό, να το κάνετε μόνοι σας.

Τοποθέτηση τροφοδοτικού στο κουτί του Desktop PC.

Αφού αφαιρέσετε το παλιό τροφοδοτικό, τοποθετήστε το καινούργιο, προσέχοντας, να ευθυγραμμιστεί στις βίδες του κουτιού. Στερεώστε το σφίγγοντας τις βίδες με ένα απλό κατσαβίδι.

Συνδέστε το τροφοδοτικό στη μητρική και τις συσκευές.

Αφού τοποθετηθεί το τροφοδοτικό, σειρά έχει η σύνδεση του με τις συσκευές. Προσοχή, ακόμα μη συνδέσετε το τροφοδοτικό με το ρεύμα.


Ο χαρακτηριστικά μεγάλος συνδετήρας με 24 ή 20 pin, συνδέεται στην αντίστοιχη υποδοχή στην μητρική πλακέτα. Ανάλογα τη μητρική, υπάρχει και δεύτερος συνδετήρας (4pin) για την τροφοδοσία του επεξεργαστή.

Ακολούθως, συνδέουμε τις τροφοδοσίες των συσκευών, από τους σκληρούς δίσκους, την κάρτα γραφικών, τους οδηγούς δίσκων και ότι άλλο χρειάζεται ρεύμα.

Οι συνδετήρες είναι έτσι ώστε να μη μπορούν να συνδεθούν με λάθος τρόπο, οπότε μη σας απασχολεί αν έχουν συνδεθεί σωστά ή όχι.

Ολοκλήρωση τοποθέτησης

Όταν ολοκληρωθούν οι συνδέσεις των συσκευών, τακτοποιήστε τα καλώδια με τρόπο ωστε να μην είναι ακατάστατα μέσα στο κουτί. Προτείνουμε τη χρήση πλαστικών κολάρων ώστε να δεθούν και να τοποθετηθούν σε μια άκρη του κουτιού.

Τέλος, κλείστε το κουτί, και συνδέστε τον υπολογιστή με το ρεύμα.
olafree.net
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ