2014-01-13 18:20:04
Φωτογραφία για ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΜΟΥΝ
Ο Ολυμπιακός με τη νίκη του επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη ουσιαστικά ασφάλισε τη δεύτερη θέση στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα έμπαινε σε... μπελάδες και την επόμενη εβδομάδα θα διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ώστε να έχει ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Την επόμενη αγωνιστική (Δευτέρα 20 Ιανουαρίου) οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στο ΟΑΚΑ ώστε να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό και σε περίπτωση "διπλού", πέρα του ότι θα τονωθεί το ηθικό τους, θα αυξήσουν και τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην regular season. Για να συμβεί αυτό βέβαια θα πρέπει οι "πράσινοι" να κάνουν ένα ακόμη... στραβοπάτημα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Τζαμάριο Μουν, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο του TOP-16 και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Ο τουλάχιστον προσωρινός αντικαταστάτης του τραυματία Μπρεντ Πέτγουεϊ (ταλαιπωρείται με κήλη), λοιπόν, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα μπαίνοντας κατευθείαν στα... βαθιά, δίνοντας το "παρών" στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη εβδομάδα, λαμβάνοντας μέρος στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.


Ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής, έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα και τα μέλη του Ολυμπιακού προσπαθούν να τον βοηθήσουν ώστε να εξοικειωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στην λειτουργία της ομάδας, αφομοιώνοντας τα συστήματα και τις τακτικές, καταλαβαίνοντας τον ρόλο του μέσα στο σύνολο. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο και θέλει χρόνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ