2014-01-13 23:42:10
Φωτογραφία για ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ... «ΜΠΛΑΟΥΓΚΡΑΝΑ»
Χωρίς τους τραυματίες Λο και Πέτγουεϊ, αλλά με τους υπόλοιπους παίκτες παρόντες, ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (16/01) με τη Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα.

Σε ρυθμούς... Μπαρτσελόνα κινείται από σήμερα ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ευρώπης άφησαν πίσω τη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη για την Α1 και πλέον σκέφτονται την αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (16/01) με τους «μπλαουγκράνα» στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Εκτός από τους τραυματίες Έισι Λο, που έχει πρόβλημα στο γόνατο και, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αναχωρεί αύριο (14/01) για τις ΗΠΑ και Μπρεντ Πέτγουεϊ, που έχει κήλη και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στο Λιμάνι ελπίζουν στην ακόμη μεγαλύτερη ετοιμότητα του νεοαποκτηθέντα Μάρντι Κόλινς, ενώ το έτερο μεταγραφικό απόκτημα, Τζαμάριο Μουν, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο του TOP-16, θα κάνει το ντεμπούτο του στο ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας (20/1) στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ