2014-01-14 09:22:22
Φωτογραφία για ΣΟΥΤΙΛ : ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ!
Έτοιμος και ανυπόμονος δηλώνει ο Άντριαν Σούτιλ για τις χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Χερέθ με το νέο μονοθέσιο της Sauber, όπως αναφέρει σε δη,οσίευμά του το "sport-fm.gr".

Πως και πως περιμένει ο Άντριαν Σούτιλ την πρώτη περίοδο των χειμερινών δοκιμών στην πίστα της Χερέθ.

Ο Γερμανός πιλότος, ο οποίος το 2014 θα τρέχει για λογαριασμό της Sauber, δήλωσε ενθουσιασμένος ενόψει των δοκιμών, δεδομένων ότι βρίσκεται σε νέα ομάδα και έχει στα χέρια του ένα νέο μονοθέσιο ακόμη και αν στην Χερέθ δεν θα το έχουν έτοιμο στο 100% του.

«Προς το παρόν δεν έχουμε προσομοιωτή, αυτό είναι το μοναδικό μειονέκτημα. Το μονοθέσιο δείχνει αρκετά καλό, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε κάποιο στοιχείο. Η μπροστινή αεροτομή δείχνει λίγο περίεργη. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στην πίστα της Χερέθ. Πρόκειται να είναι συναρπαστικές δοκιμές, δεν θα έχουν όλες οι ομάδες το πλήρες πακέτο τους, αλλά όπως και να έχει θα είναι ωραία με καινούρια ομάδα, καινούριο μονοθέσιο και νέους κανονισμούς», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τη μεταγραφή του στη Sauber.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ