2014-01-14 10:28:00
Φωτογραφία για Χρυσή Αυγή / Σε ποιους Δήμους κατεβάζει υποψηφίους...!!!
Η Χρυσή Αυγή δεν δύναται να έχει γενικευμένη εκλογική παρουσία στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Παρά την όποια δημοσκοπική  της σταθερότητα στην τρίτη θέση, - εξαιτίας της ψήφου τιμωρού που σύμφωνα με τις μετρήσεις εισπράττει - , δεν έχει την πολιτική πολυτέλεια να κατεβάσει υποψηφίους σε όλους τους Δήμους της χώρας.

 Στις 13 διοικητικές περιφέρειες και στους μεγάλους Δήμους θα  έχει ολοκληρωμένους συνδυασμούς με επικεφαλείς είτε βουλευτές του κόμματος, είτε μέλη που έχουν εκτεθεί κι αναδειχθεί στην κομματική ιεραρχία.

 Σ αυτό το κλίμα, ο Ηλίας Κασιδιάρης διατείνεται πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα, ενώ τοπ όνομα του Γιώργου Γερμενή ακούγεται για την περιφέρεια Αττικής ή για το Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Ομοίως ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος ακούγεται για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Σε μικρούς Δήμους όμως δεν δύναται να συγκροτήσει ολοκληρωμένα ψηφοδέλτια καθώς οι απλοί ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν θα ήθελαν επ ουδενί να εκτεθούν στις μικρές κοινωνίες τους. Το ερώτημα που βασανίζει δημοσκόπους και κομματικά επιτελεία είναι, ακριβώς, ποια θα είναι η εκλογική συμπεριφορά των εν δυνάμει ψηφοφόρων του κινήματος του Νίκου Μιχαλολιάκου.!  

                                                                       Γ. Σπ. Π.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ