2014-01-14 14:18:07
Φωτογραφία για Ηλεία: Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο Κρέστενα-Μακρίσια - Νεκρός 24χρονος
Το νήμα της ζωής του κόπηκε ξαφνικά χθες βράδυ, όταν σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο από Κρέστενα προς Μακρίσια, παρασύρθηκε με το δίκυκλο μηχανάκι που οδηγούσε 22χρονος φίλος του, από ΙΧΦ αυτοκίνητο που είχε την ίδια κατεύθυνση.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 8 και ο24χρονος, Αντώνης Αντωνίου, που ήταν συνεπιβάτης στο μηχανάκι με οδηγό έναν φίλο του και είχε κατεύθυνση προς Μακρίσια, παρασύρθηκε από ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 43χρονος, επιχειρηματίας, από τα Μακρίσια και είχε κατεύθυνση επίσης προς Μακρίσια. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο νεαρός αναβάτης, σκοτώθηκε ακαριαία ενώ σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και ο οδηγός του δικύκλου. Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, μεταφέρθηκε και ο 43χρονος οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου που τραυματίστηκε σοβαρά από τη σύγκρουση.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο patrisnews.com, το προπορευόμενο μηχανάκι με τους δύο νεαρούς, δεν έγινε αντιληπτό από τον 43χρονο οδηγό του αγροτικού αυτοκινήτου που κινούνταν στην οδό και λίγο μετά την μεγάλη ανηφόρα που οδηγεί προς τα Μακρίσια είχε ως αποτέλεσμα να παρασυρθεί, με τον 24χρονο νέο να τραυματίζεται θανάσιμα και τον 22χρονο φίλο του να χαροπαλεύει.


Άμεσα στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και η Τροχαία Πύργου με επικεφαλής τον διοικητή, Γιώργο Κωστόπουλο, που επιλήφθηκαν του συμβάντος.

Αυτόπτες μάρτυρες, επεσήμαναν στο patrisnews.com πως ο συγκεκριμένος δρόμος προκαλεί συχνά τροχαία ατυχήματα καθώς η έλλειψη φωτισμού λόγω κλοπής των καλωδίων ηλεκτροφωτισμού είναι ένας βασικός λόγος που η περιοχή θρηνεί θύματα.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει

Η είδηση του θανάτου του άτυχου νέου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην κλειστή κοινωνία των Μακρισίων απ' όπου κατάγεται. Όλοι μιλούν για ένα αξιαγάπητο παιδί που δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα ποτέ στο χωριό. Τραγική ειρωνία σε όλα αυτά είναι πως ο 24χρονος, Αντώνης Αντωνίου, πριν από αρκετά χρόνια είχε πέσει και πάλι θύμα τροχαίου ατυχήματος με δίκυκλο μηχανάκι και είχε τραυματισθεί αρκετά σοβαρά, αλλά είχε καταφέρει να βγει νικητής. Η μοίρα όμως είχε αποφασίσει άλλα για εκείνον και χθες το βράδυ, του έκοψε το νήμα της ζωής του, βυθίζοντας στο πένθος μια ολόκληρη κοινωνία.

Σοβαρά ο φίλος του

Σε αρκετά σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κρεστένων και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και ο 22χρονος φίλος του, που οδηγούσε το μηχανάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com , ο νεαρός, είχε έλθει πρόσφατα από την Γερμανία, όπου ζει με την μητέρα του και την αδελφή του, για να επισκεφθεί τον πατέρα του, ο οποίος κατοικεί στα Μακρίσια. Κανείς δεν περίμενε την τραγική κατάληξη που θα είχε η βόλτα των δύο νέων. Να σημειωθεί πως σοβαρά τραύματα έφερε και ο 43χρονος οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

patrisnews.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ