2014-01-14 20:11:29
Φωτογραφία για Παρουσίασε Χαραλάμπους ο Λεβαδειακός
Ο Ηλίας Χαραλάμπους βρέθηκε στα γραφεία του Λεβαδειακού και συμφώνησε σε όλα με τον Γιάννη Κομπότη για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Βοιωτίας.

Σε μια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ του μετά από αυτή του Ασουνσάο και του Κώτσιου προχώρησε ο Λεβαδειακός καθώς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ηλία Χαραλάμπους.

Οι δυο πλευρές τα είχαν βρει το προηγούμενο διάστημα και από τη στιγμή που ο Κύπριος άσος ήρθε στην Ελλάδα υπήρξε και η τελική συμφωνία με τους Βοιωτούς για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Χαραλάμπους και έπειτα από συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο κ. Ιωάννη Κομπότη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ.

Ο Κύπριος αμυντικός έχει αγωνιστεί στην Ομόνοια Λευκωσίας, στον ΠΑΟΚ, στην Αλκή Λάρνακας, στην Καρλσρούη, στην Βασλούι, ενώ το προηγούμενο εξάμηνο έπαιξε στη Δόξα Κατωκοπιάς".

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία του Λεβαδειακού για το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε με διπλή προπόνηση έπειτα από ρεπό της Δευτέρας.

Στην πρωινή προπόνηση ο κ. Καραγεωργίου έριξε το βάρος στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών, ενώ η απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε στο μεγαλύτερο μέρος της ασκήσεις τακτικής. Την πρώτη του προπόνηση με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ πραγματοποίησε ο Ηλίας Χαραλάμπους.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ