2014-01-15 09:08:05
Φωτογραφία για Δημοσίευμα των Financial Times για τον Όμιλο ΑΝΤ1
Δημοσίευμα των Financial Times κάνει λόγο για την επέκταση του Ομίλου ΑΝΤ1 σε Τουρκία, Πολωνία, Ρουμανία και Ουγγαρία.

Στη Ρουμανία το πρώτο βήμα έγινε με την απόκτηση του τηλεοπτικού Kiss TV και των ραδιοφώνων Kiss FM, Magic FM, One FM και Rock FM, από τον γερμανικό Όμιλο ProSiebenSat.1.

Ο νέος γενικός διευθυντής του ANT1, Peter Smith, ο οποίος αντικατέστησε τον Jonathan Procter, περιέγραψε τη στρατηγική του ομίλου το επόμενο διάστημα

«Αίσθησή μου είναι πως βλέπουμε τον πάτο των διαφημιστικών αγορών», δήλωσε στην εφημερίδα και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν τώρα πραγματικές ευκαιρίες για τους γενναίους για αγορές, ανάπτυξη και επένδυση». Πριν από τα μεγάλα βήματα ο ΑΝΤ1 θα ασχοληθεί με «μικρότερες εξαγορές», της τάξεως των 50 εκατ. ευρώ, σε τομείς όπως εταιρείες παραγωγής και διανομής ή συνδρομητική τηλεόραση κ.ά. «Αυτό που έχει ενδιαφέρον σε αυτήν την περιοχή (σ.σ. της ΝΑ Ευρώπης) είναι πως η παραγωγή μπορεί να γίνει στο ένα δέκατο της τιμής» σε σύγκριση με τη βρετανική αγορά, είπε μεταξύ άλλων ο P. Smith, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Θοδωρή Κυριακού, που είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί του τον τελευταίο χρόνο στο πλαίσιο του Advisory Board του Ομίλου ΑΝΤ1.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ