2014-01-15 16:57:04
Φωτογραφία για Η Λέσχη Φίλων Vespa Αχαΐας κόβει την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα
Η Λέσχη Φίλων Vespa Αχαΐας ιδρύθηκε το 2001. Ξεκίνησε από την ανάγκη φίλων να οργανωθούν προκειμένου να προστατευθεί αυτό το μοναδικά γοητευτικό όχημα. Η αγάπη και η νοσταλγία μας για τη Βέσπα , τη Βέσπα των παππούδων και των πατεράδων μας , οδήγησε αλλά και συνεχίζει να καθοδηγεί την δράση της Λέσχης.

Για εμάς η Βέσπα η κυκλοφορία αλλά και η παρουσία της μέσα στην πόλη είναι ένα είδος πολιτισμού και μια εικόνα υψηλής αισθητικής, μέσα σε ένα αστικό κέντρο που πάσχει από θορύβους και ακαλαίσθητα είδη μετακίνησης. Θέλουμε μια πράσινη πόλη που να παντρεύει το παρελθόν με το μέλλον που να έχει χρώμα και αισιοδοξία. Και η Βέσπα είναι ένα εύθυμο μηχανάκι με έντονα χρώματα που στέκεται και κινείται με σεβασμό στον πολίτη. Είναι φίλη με τον άνθρωπο και την πόλη.

Η Λέσχη μας φιλοδοξεί να εντάξει στις δράσεις της φιλανθρωπικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις , διοργανώνει εκδρομές εντός και εκτός πόλης, επισκέψεις σε αξιοθέατα και μουσεία.

Το θέμα είναι να κινείσαι με στυλ, όχι με ταχύτητα, γιατί βέσπα σημαίνει ανεμελιά, διασκέδαση, ξεγνοιασιά. Είναι dolce vita.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ