2014-01-16 06:36:09
Φωτογραφία για Το «Newsroom» επιστρέφει
Ευχάριστα τα νέα για τους φανατικούς θεατές του «Newsroom», της επιτυχημένης σειράς του HBO που παρακολουθεί τη ζωή μιας ομάδας δημοσιογράφων οι οποίοι στήνουν ένα απαιτητικό δελτίο ειδήσεων - και ερωτεύονται, χωρίζουν, αγαπιούνται, μαλώνουν, συνεργάζονται, πολεμάνε ο ένας τον άλλον... Η σιωπή που είχε ακολουθήσει την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του δεύτερου κύκλου, στις 15 Σεπτεμβρίου 2013, και η οποία είχε ερμηνευτεί και ως πιθανό άτυπο φινάλε του σίριαλ, έσπασε: το κανάλι ανακοίνωσε πριν από δύο ημέρες επισήμως ότι το «Newsroom» θα επιστρέψει και για τρίτο κύκλο, ο οποίος όμως θα είναι ο τελευταίος του.

Τα γυρίσματα θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι και η προβολή του θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2014. Τη γενική επιμέλεια θα έχει και πάλι ο εμπνευστής και executive producer της σειράς Ααρον Σόρκιν, στον οποίο οφείλεται κατά κύριο λόγο το υψηλό επίπεδο του προϊόντος. Αλλαγές στο καστ δεν θα υπάρξουν, με τους Τζεφ Ντάνιελς και Εμιλι Μόρτιμερ να πρωταγωνιστούν και τους Τζον Γκάλαχερ, Αλισον Πιλ, Τόμας Σαντόσκι, Ολίβια Μαν κ.ά. να τους πλαισιώνουν.


Σε ρόλο guest η Τζέιν Φόντα. Το «Newsroom» έκανε πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου 2012, στις ΗΠΑ, καθηλώνοντας στις τηλεοράσεις τους 2.100.000 τηλεθεατές (θεωρήθηκε η πιο επιτυχημένη πρεμιέρα του HBO από το 2008) και αποσπώντας στη συνέχεια διθυραμβικές κριτικές. Δεν είναι σε καμία περίπτωση μια εύπεπτη σειρά που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, έχει όμως επαινεθεί ιδιαίτερα για το αριστοτεχνικό σενάριό της και για τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών της. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ