2014-01-16 15:27:07
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ!
Σε ισπανική ιστοσελίδα και συγκεκριμένα στη "teinteresa.es" παραχώρησε συνέντευξη ο Μίτσελ, μιλώντας με θερμά λόγια για τον Ολυμπιακό και τη δουλειά του στην Ελλάδα, αλλά και με πίστη για τις αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε ότι φιλοδοξία του είναι να δουλέψει στη Ρεάλ, με τον Ολυμπιακό να αποτελεί τεράστια εμπειρία ώστε να είναι έτοιμος αν του δοθεί η ευκαιρία.

Ο Μίτσελ ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό:

«Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Είναι σπουδαίο κλαμπ και εμπλουτίζεις τα πάντα επαγγελματικά όταν δουλεύεις σ΄αυτή την ομάδα. Συνεργάζομαι με παίκτες 16 διαφορετικών εθνικοτήτων. Έχουμε ένα σοβαρό πρότζεκτ, με οργανωμένο μπάτζετ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πάθος για το ποδόσφαιρο. Και είναι καλό για μένα που εργάζομαι στο εξωτερικό, βελτιώνομαι ως επαγγελματίας στον Ολυμπιακό».


Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να φτάσει πολύ ψηλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως η Σάλκε ή η Μάλαγα στο παρελθόν.

«Δεν αποκλείω τίποτα. Στον όμιλο αντιμετωπίσαμε με μεγάλη ανταγωνιστικότητα την Παρί Σεν Ζερμέν. Κόντρα στην Μάντσεστερ θα έχουμε ενθουσιασμό και ταπεινότητα, έτσι θα την αντιμετωπίσουμε. Θα την κοιτάξουμε στα μάτια».

Για το αν θέλει να γίνει προπονητής της Ρεάλ

«Πάντα έχω αυτή τη φιλοδοξία, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Δε σημαίνει ότι ένας παλιός παίκτης μπορεί πάντα να γίνει προπονητής στην ομάδα του. Είναι αλήθεια ότι έχει γίνει με τον Γκουαρδιόλα και τον Σιμεόνε, αλλά δεν μπορεί να γίνεται πάντα. Εγώ συνεχίζω να δουλεύω και αν μου παρουσιαστεί η ευκαιρία θέλω να είμαι καλά προετοιμασμένος. Κι η εμπειρία μου στον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντική».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ