2014-01-16 18:59:40
Φωτογραφία για Στο ''παιχνίδι'' για Γκιουντογάν και η Μπαρτσελόνα
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της "Bild" η Μπαρτσελόνα έχει μπει σφήνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ιλκάι Γκιουντογάν, ο οποίος δεν προτίθεται να ανανεώσει με τη Ντορτμουντ.

Η γερμανική εφημερίδα, μέσω της διαδικτυακής της έκδοσης, διαβεβαιώνει ότι οι Καταλανοί αποτελούν πλέον βασικό μνηστήρα για τον Γερμανό διεθνή.

Βάσει των πληροφοριών άνθρωποι των "μπλαουγκράνα" έχουν έρθει σε επαφή με τον πατέρα και τον θείο του ποδοσφαιριστή, οι οποίοι ασκούν μεγάλη επιρροή στον ταλαντούχο μέσο και δύνανται να καθορίσουν εν πολλοίς την τελική του επιλογή.

Στη Βαρκελώνη φαντάζει ο ιδανικός αντικαταστάτης του 33χρονου Τσάβι Ερνάντες, ο οποίος τελευταία έχει συνδεθεί με ομάδες των ΗΠΑ, με τον ίδιο να μην διαψεύδει τις φήμες δηλώνοντας ότι δεν είναι σίγουρος για το αν θα σταματήσει την καριέρα του στην ομάδα που υπηρετεί πιστά τα τελευταία 23 χρόνια.

Όσον αφορά στον Γκιουντογάν, μόλις χθες (15/1) δήλωσε ότι "είναι όλα ανοικτά" για το μέλλον του κι ότι πρέπει να πάρει "μια απόφαση μετρημένη". Στη Γερμανία θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του το προσεχές καλοκαίρι, με τους Βεστφαλούς να αναμένεται να χάσουν άλλο ένα μεγάλο όνομα μετά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που συμφώνησε με την Μπάγερν.

Το συμβόλαιο του 23χρονου άσσου, ο οποίος ταλαιπωρείται από τον Αύγουστο με πρόβλημα στη μέση, εκπνέει το 2015 με τη ρήτρα αποδέσμευσής του να υπολογίζεται στα 27.000.000 ευρώ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ