2014-01-16 21:37:03
Φωτογραφία για Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου
«Καλύτερη υγεία για όλους» μέσα από τη διαμόρφωση ενός πρότυπου δικτύου υγείας στην Ηλεία, είναι ο βασικός στόχος του νέου διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας Βασίλη Δημόπουλου, που χθες το πρωί ανέλαβε τα καθήκοντά του, στο Νοσοκομείο Πύργου. Κάτι που, όπως χαρακτηριστικά είπε στις πρώτες τους δηλώσεις, ευελπιστεί ότι θα γίνει «…με τη συνεργασία του αναπληρωτή διοικητή, του Δ.Σ και του αξιόλογου ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτουν τα Νοσοκομεία Πύργου, Αμαλιάδας και Κρεστένων».

Η απόφαση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για την ανάληψη των καθηκόντων του στη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, για τρία χρόνια, δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, και την Τρίτη, ορκίστηκε ενώπιον του Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτη Κατσίβελα. Χθες το πρωί πέρασε την πόρτα του Νοσοκομείου Πύργου και ανέλαβε τα καθήκοντά του, παραλαμβάνοντας από την πρώην διοικήτρια Ελένη Φιλιπποπούλου.


Γνωριμία και συνάντηση με τους εργαζόμενους

Ο νέος διοικητής ξεναγήθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου, περνώντας από όλα τα τμήματα και τις κλινικές, ενώ στο γραφείο του συναντήθηκε με Διευθυντές κλινικών, γιατρούς, διοικητικό προσωπικό αλλά και με το Σύλλογο Εργαζομένων, για μια πρώτη γνωριμία. Αν και ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο και τα προβλήματα που υπάρχουν και έχουν άμεσο αντίκτυπο στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στον πολίτη, δε θέλησε να κάνει δηλώσεις επ’ αυτών, προτού αποκτήσει και ο ίδιος σαφή εικόνα. Πάντως, ερχόμενος στην Ηλεία, γνωρίζει όχι μόνο τα προβλήματα των νοσηλευτικών ιδρυμάτων αλλά και τις ανάγκες της περιοχή. «Γνωρίζοντας την περιοχή και τις ανάγκες της και προσδοκώντας στην στήριξη και των κοινωνικών φορέων και παραγόντων της περιοχής, με οδηγό την εμπειρία μας σε ανάλογες θέσεις και με προσήλωση στο καθήκον που η πολιτεία μας ανέθεσε, θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες. Διατηρώντας ως βάση τις επιτυχημένες προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα και αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας ότι είναι αναγκαίο για την επίτευξη των στόχων μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Δημόπουλος, μη παραλείποντας να ευχηθεί καλή και γόνιμη συνεργασία με όλους, προς όφελος του κοινού στόχου που δεν είναι άλλος από «καλύτερη υγεία για όλους».

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ