2014-01-16 23:59:06
Φωτογραφία για Παράνομες εικονικές ιπποδρομίες και σκυλοδρομίες σε πρακτορείο στη Λευκωσία
Η Αστυνομία συνέλαβε χθες μια 26χρονη υπεύθυνη πρακτορείου στοιχημάτων στη Λευκωσία για τα αυτόφωρα αδικήματα της παροχής υπηρεσιών στοιχήματος χωρίς άδεια και για παράνομες εικονικές ιπποδρομίες και κυνοδρομίες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λευκωσίας, σε συνεργασία με μέλη του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων Αρχηγείου, διεξήγαγαν χθες το απόγευμα βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα σε πρακτορείο στοιχημάτων που βρίσκεται στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντός του πρακτορείου εντοπίστηκαν έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι βρίσκονταν σε λειτουργία και στις οθόνες τους απεικονιζόταν απαγορευμένη ιστοσελίδα παροχής υπηρεσιών στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών, ενώ αριθμός τηλεοράσεων μετέδιδαν κυνοδρομίες εξωτερικού.

Επίσης εντός του ταμείου του πρακτορείου ανευρέθηκαν δύο ακόμη ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στους οποίους μετά από εξετάσεις που έγιναν, εντοπίστηκε συγκεκριμένη ιστοσελίδα που σχετιζόταν με εικονικά στοιχήματα κυνοδρομιών και ιπποδρομιών, καθώς επίσης και ακόμη μια ιστοσελίδα μέσω της οποίας διεξάγονταν στοιχήματα χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.


Από το πρακτορείο παραλήφθηκαν ως τεκμήρια το χρηματικό ποσό των €716, οκτώ πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέντε οθόνες, καθώς επίσης και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με τα πιο πάνω αδικήματα.

Η 26χρονη υπεύθυνη του πρακτορείου συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παροχής υπηρεσιών στοιχήματος χωρίς άδεια και για παράνομες εικονικές ιπποδρομίες και κυνοδρομίες.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι σε διάφορα πρόσωπα, από τα οποία προέκυψε ότι εναντίον επτά εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγία Δομετίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

filoksenos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ